Soru mi5s geç şarj olma problemi

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
arkadaşlar hanım memlekette ben ist.dayım yanlız dün bana söyledi 12 gündür geç şarj oluyor dedi sorun yasayan varmı son güncellemede onla alakalı bi durum olabilirmi diye düşünüyorum.

hanım pekde anlamadıgı için sagolsun bana dogru düzgün tarifde edemiyor ne oldugunu bilmyorum yazılımsalmı sarj aletindenmi anlamadım gitti lenovo 2.4 amper şarj aleti vardı ondada aynısını yapmıs power banka tak dedm hala onuda denicek sagolsun o konudada biraz yavas :)

şimdi merak ettigim bu sorun son güncellemeyi kurdukdan 1hafta sonra oldu güncelleme ile alakalı bi sorunmu acaba ?
yada bende direk güncelleyince oldu ama fark etmedi bana yeni söyledi 2hafta önce memleketteydim bende orda güncellemiştim sagolsun anca fark etti galiba ben yorum yapamadım tam

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam geç şarj olma problemi genellikle şarj girişinin kirlenmesinden kaynaklanıyor. Özellikle hanımlar çanta içerisinde taşıdıkları için onların cihazlarının Type-C girişleri çok daha çabuk kirleniyor. Ben temizlemek için genellikle şunlardan ve bir adet ince fırça kullanıyorum...

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
muhtemelen olabilir ben temiz bi yumusak firca ile temizlemesini soyleyeyim bakalim bi
yada artik bidaki sefere getirmeye gittigim zaman ben incelerim olmadi deltaya giderim artik garantisi var hala:)

Oyla:

batuozalp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 9T, MIX 2S
Meslek
Paramedik
Konular
14
Teşekkürler bende de aynı sorun vardı dediğiniz gibi iğne ile temizlidim çözüm oldu

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim cozum sarj aleti oldu bugun hanimin telefonu elden gecirdim biraz benim.sarj aletini taktim 1.5saat ful doldu demekki nasil binsorun olduysa power banki sarj ederken hem sarj aletini hemde power banki bozdu

Oyla:
Üst Alt