MiFlash ile "capricorn_global_images_V10.1.1.0.NAGMIFI_20181101.0000.00_7.0_global_807d7e0a65" dosyasını cihazıma uyguladım. Cihaz kendini yeniden başlattı. Şuan bir kaç dakikadır başlangıç ekranında "MI","Powered by Android" yazısının olduğu ekranda android yazısının üstünde ki loading topları hareketli şekilde bekliyor. Bilgilendirme için yazdım.siz direk 64bit miFlash üzerinden fastboot rom dosyanızı göstererek kurulum yapın
tamamdır hocam cihazınız açılacak az daha bekleyin ilk kurulum ekranı gelecekMiFlash ile "capricorn_global_images_V10.1.1.0.NAGMIFI_20181101.0000.00_7.0_global_807d7e0a65" dosyasını cihazıma uyguladım. Cihaz kendini yeniden başlattı. Şuan bir kaç dakikadır başlangıç ekranında "MI","Powered by Android" yazısının olduğu ekranda android yazısının üstünde ki loading topları hareketli şekilde bekliyor. Bilgilendirme için yazdım.
Tahminen ne kadar sürüyor bu işlem. Hala aynı durumda telefon. Bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim.tamamdır hocam cihazınız açılacak az daha bekleyin ilk kurulum ekranı gelecek
Loop olmuş olabilir hocam cihazı ses açma ve güç tuşu ile recovery moduna alın wipe data yapın tekrar fastboot moda alıp flash all seçerek yeniden yükleyinTahminen ne kadar sürüyor bu işlem. Hala aynı durumda telefon. Bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim.
Çok teşekkür ederim. Cihazım açıldı.Loop olmuş olabilir hocam cihazı ses açma ve güç tuşu ile recovery moduna alın wipe data yapın tekrar fastboot moda alıp flash all seçerek yeniden yükleyin
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden normal miflash olmazken 64bit oluyor anlamadım.siz direk 64bit miFlash üzerinden fastboot rom dosyanızı göstererek kurulum yapın