Yardım Mi5s Ekran Kırıldı. Pc ye yedeğini nasıl alırım ?

abbet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilinmiyor
Telefon Modeli
Mi5S
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle iyi bayramlar arkadaşlar. Mi5s cihazımın ekranı kırıldı. Hiç bir şey görüntülenemiyor. Yalnızca dikey çizgiler var ve kullanılamaz durumda. Cihazın komple imajını alıp, yeni aldığım Redmi Note 9S cihazıma yükleyip kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Whatsapp geçmişi, not defteri, galeri vs hiç bir kayıp yaşamadan bunu nasıl başarabilirim ? Önerebileceğiniz yöntem var mıdır ? Kırık cihazın ekranına PC den nasıl erişim sağlarım ? Ekranda kilit var bu arada.

Saygılar.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
TWRP sanırım yüklü ama emin değilim. Ekranda okunabilir görüntü olmadığından test edemiyorum. TWRP yüklü ise ne yapabilirim ?
Cihaz açıksa kilit tuşuna basılı tutup kapatın.ses açma+ ses tuşuna basılı tutun twrp çalışırsa bilgisayar da dosyalar gözükecektir

Oyla:

abbet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz açıksa kilit tuşuna basılı tutup kapatın.ses açma+ ses tuşuna basılı tutun twrp çalışırsa bilgisayar da dosyalar gözükecektir

Yardımınız için çok teşekkür ederim. Dosyalara erişim sağladım.

Başka bir sorum olacak. Whatsapp mesajlarımı en son 1 ay önce yerel yedekleme yapmıştım. Son 1 aylık mesajları kaybetmek istemiyorum. Telefon bu haldeyken güncel whatsapp yedeği alabilir miyim ? Bunun bir yolu var mı ?

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yardımınız için çok teşekkür ederim. Dosyalara erişim sağladım.

Başka bir sorum olacak. Whatsapp mesajlarımı en son 1 ay önce yerel yedekleme yapmıştım. Son 1 aylık mesajları kaybetmek istemiyorum. Telefon bu haldeyken güncel whatsapp yedeği alabilir miyim ? Bunun bir yolu var mı ?
WhatsApp medyasını alabilirsiniz ancak mesajları aktarmak çok problemli geçen konusu açılmıştı bakabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt