Yardım Mi5s AnTuTu puanı düşüklüğü ve Core'lar uykuda

Halo o7

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halid
Cihazım
Samsung
Konular
2
Arkadaşlar merhaba.
Telefondan memnunum lakin AnTuTu testi yapayım dediğimde çok düşük buldum.Bunun sebepleri ne olabilir ?
Pubg adlı oyunda da çok kötü FPS droplar oluyor ve mı note 4x telefonu bile çok iyi oynatirken benim telefonumda oynanmiyor.Lutfen yardım edin.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Halo o7

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halid
Cihazım
Samsung
Konular
2
Düzgün bir optimizasyon sadece telefonda menüyü sağa sola kaydırırkenki yaşadığın akıcılık değil. Telefon altında olduğu yüke göre davranmıyorsa bir sıkıntı vardır.
Kesinlikle haklısın telefonun sorunu bu bence de. Cpu bostayken bile 80 oluyor bazen .Çok yorucu işlemlerde ise Core'lar devreye dahi girmiyor çok saçma.

Oyla:

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Xiaomi kerneli değiştirmediği sürece mi 5s'de bir şey değişmez.
Yani alışın bu haline. Yada kendiniz kernel atmanız lazım ona da ben güvenemiyorum.

Güvenmede zaten ben geçen gün mi nin kendi sayfasında vardı bir kernel hızlandırmak için indirip deneyeyim dedim yalan oldum telefon uygulamaları sistem uygulamaları hiçbir şekilde cevap vermedi bildiğin zombi gibi bişey oldu telefon
Gerçi büyük ihtimal ben beceremedim yüklemeyi ama telefonda sıkıntısız Allâh'a şükür selametle

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Güvenmede zaten ben geçen gün mi nin kendi sayfasında vardı bir kernel hızlandırmak için indirip deneyeyim dedim yalan oldum telefon uygulamaları sistem uygulamaları hiçbir şekilde cevap vermedi bildiğin zombi gibi bişey oldu telefon
Gerçi büyük ihtimal ben beceremedim yüklemeyi ama telefonda sıkıntısız Allâh'a şükür selametle

Ben 9.6.10 sürümüne kurdum ama bir fark yaratmıyor. Forum moderatörünün resmi olmayan bir kernel'i paylaşmasıda garip.

Oyla:

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Arkadaşlar Miui 10 ile bu sorun muhtemelen çözülecektir. Miui 10 çözmese bile kasım ayına kadar gelecek olan Oreo güncellemesi büyük bir ihtimalle bu sorunu çözecektir. Şayet aynı durum mi 5'de de vardı ve oreo güncellemesi bu sorunu ortadan kaldırdı.

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Arkadaşlar Miui 10 ile bu sorun muhtemelen çözülecektir. Miui 10 çözmese bile kasım ayına kadar gelecek olan Oreo güncellemesi büyük bir ihtimalle bu sorunu çözecektir. Şayet aynı durum mi 5'de de vardı ve oreo güncellemesi bu sorunu ortadan kaldırdı.

Bence Xiaomi'nin sürpriz yapıp Oreo yerine Android P'yi vermesi lazım.

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
O NE Kİ hocam P dediğiniz oreo nun bir üstümü cahilliğimden soruyorum kusuruma bakmayın :-/

Oreo'dan sonra çıkacak Android sürümüdür hocam. Geçen haftalarda son beta sürümü yayınlandı yakında resmi çıkış yapacak.

Oyla:

taylan08

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taylan
Cihazım
Mİ5S 64
Meslek
öğrenci
Konular
19
Bence Xiaomi'nin sürpriz yapıp Oreo yerine Android P'yi vermesi lazım.
:D hocam potansiyel olarak kesinlikle P alabilecek bir cihaz bizimkiler ancak kendimizi kandırmayalım bi parmak izi yüzünden kaç ay sonraya ertelendi Oreo valla P hayal galiba

Oyla:

MstfGcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5 pro
Konular
12
P yi hiç beklemeyin.Süpriz de olmaz.Adamlar oreoyu bile vermeyecekti tepki alınca uğraşmaya başladılar.

Oyla:
Üst Alt