Soru Mi5S almalı mıyım?

Mr.BozKurt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
S-7390
Konular
9
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle buna benzer konular olmasına rağmen konuyu açtığım için özür dilerim. Beni az da olsa tanıyan vardır. Uzunca bir süredir Xiaomi hakkında araştırma yapıyorum. Lise öğrencisiyim. Yazın çalışarak kazandığım para ile telefon almak istiyorum. Hatta Mi5S de çok istediğim bir model. Forumda ne zaman dolaşsam farklı farklı hatalarla karşılaşanları okudukça markaya yaklaşmak dahi istemiyorum. Lütfen bu mesajın altına realist olarak bana yardımcı olun.

Yazılımdan zerre anlamam. Bildiğim kadarıyla xiaomi'de de sorunlar tükenmek bilmiyor. Eğer alırsam bu tarz sorunlara basit yoldan çözüm bulabilir miyim? İllaki ayda bir rom değiştirmek mi gerekir?

Şuan gerçekten kafam çok karışık. Malumunuz para da kolay kazanılmıyor ki kimse parasını çöpe atmak istemez. Lütfen bana yardım edin ve ne yapmam gerektiğini yazın. Eğer Mi5s olmaz derseniz Zenfone 3 ü de düşünüyorum.

GT-S7390 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

L740

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi5
Konular
0
Kardeşim ben iki tane aldım biri hatalı gelmişti eğer hepsiburada nın kendinden alır isen evo diğer satıcılardan alırsan yani hepsiburada içindeki satıcılardan bahsediyorum delta garantili gelir . Yani hepsiburada kafasına göre delta evo vs gönderemez çünk ürünleri birinden alır. yani bence alsın bir sıkıntı yok parasını hayli hayli hak eder pişman etmez bir telefon
Ortada tartışılacak birşey yok hepsiburada nın kendisinden aldım ve delta garantili ama anlatamıyorum sanırım ! Bildiğini sandığınız hadise öyle değil. Hepsiburadanın kendisinden aldığınız telefon evo garantili gelmiş. Benimkisi ise delta. Zanla se-sa olursa ile değil olduğu şekli söylüyorum.

Oyla:

Yahyaisik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Mi 5 S
Konular
9
Belki öyledir kusuruma bakma :P:Pwasntme~~wasntme~~

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
mi 5s al stabil.rom yukluyse hoc sorun yasamadan kullanirsin ama dikkat etmen gerekn konu kazara ekrani kirarsan ekranndegisiminde parmak izi ve home butonu calismama sorunu olabiliyor cakma ekranlar oldugu icin orjinal ekranida bulmak zor. bence mi5s plus al derim yada hic riske girmeyip ikinci el moto z veya xperia xz

Oyla:

Yahyaisik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Mi 5 S
Konular
9
ikinci el telefon alımını tavsiye etmiyorum alacaksan sıfır al tertemiz için rahat olsun wait~~wait~~

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
moto z ve xz biraz pahali cihazlar ama su xz benim herzaman aklimda ucuzlasin alicam bitane yada denk gelirse alip satana kadar kullanmak icin ikinci el alirim kesin gri rengine yada mavi rengine ozellikle hastayim mavi can alici noktam sony de:)

Oyla:

Yahyaisik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Mi 5 S
Konular
9
zevk meselesi de yani 2500 tl veremem ben kendim için konuşiiym

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
en fazla 1300-1400 ofa ikinci eline tertemizse. sifirina para verilmez 2500 zaten farazi bi rakam bi ara hepsiburadada 2099 du duser fiyati bi ara guzel bi kampanya yaparlarsa ama biz almayiz tabi makul ikinci eline bakarim ben
bu zamana kadar sifir aldigim cihazlar

k750 ilk sifir aldigim cihazdir ondan oncesi hep ikinci el 29. gun öss ye bir hafta kala gasp ettirmistim hemde babamin devriye gezdigi bolgedepunch~~

sonra w700 aldim 7 ay kullanip kardesime verdim
w910 aldim turkiyede ilk ciktiginda reset atma sorunu yuzunden uyuz oldum birde pda.lara merak salinca windowslara gectim onuda 6 ay kullandim
sonra huawei vision aldim sofir 250 ye 300 e 5 ay sonra sattim
birde son olarak gecen sene ikinci el telefon bulamadim o anca canim.sikildi gittim hanima lenovo k4 note almistim kendimede aynisindan aldim onuda ancak 2 ay kullanabildim
yaklasik 600-700 tane telefon alip satmisimdir sifir telefon dayanmiyor bana tecrubeyle sabit o yuzden xz dunyada tek benim icin ozel renk uretse yine 2500 vermem ama uygun ikinci ele herzaman varim :)

Oyla:

Yahyaisik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Mi 5 S
Konular
9
gasp olayı kötü olmuş ya üzüldüm bende sahip çıkayım bari telefonuma öyle bir olayla karşılaşmayayım.

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
bunun pek sahip cikmakla alakasi yok aslinda tamamen sans isi adam seni gozune kestirmisse sonrasi zaten kendi elinle veriyorsun yero geldimi.
neyse onemli olan telefonu benim gobi kisa surelimi kullanicaksin uzun surelimi onemli olan konu bu:)

Oyla:

MrReckless

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
8
Ben de 3/64 mi5s kullanıyorum 2 haftadır yaklaşık gayet memnunum. Cepport adlı satıcıdan aldım Global rom Türkçe geldi zaten. Şuanlık tertemiz cihaz. Mi5s öneririm kesinlikle almalısın bütçen bu aradaysa.

Oyla:
Üst Alt