- Adım
- Ramazan
- Cihazım
- S-7390
- Konular
- 9
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle buna benzer konular olmasına rağmen konuyu açtığım için özür dilerim. Beni az da olsa tanıyan vardır. Uzunca bir süredir Xiaomi hakkında araştırma yapıyorum. Lise öğrencisiyim. Yazın çalışarak kazandığım para ile telefon almak istiyorum. Hatta Mi5S de çok istediğim bir model. Forumda ne zaman dolaşsam farklı farklı hatalarla karşılaşanları okudukça markaya yaklaşmak dahi istemiyorum. Lütfen bu mesajın altına realist olarak bana yardımcı olun.
Yazılımdan zerre anlamam. Bildiğim kadarıyla xiaomi'de de sorunlar tükenmek bilmiyor. Eğer alırsam bu tarz sorunlara basit yoldan çözüm bulabilir miyim? İllaki ayda bir rom değiştirmek mi gerekir?
Şuan gerçekten kafam çok karışık. Malumunuz para da kolay kazanılmıyor ki kimse parasını çöpe atmak istemez. Lütfen bana yardım edin ve ne yapmam gerektiğini yazın. Eğer Mi5s olmaz derseniz Zenfone 3 ü de düşünüyorum.
GT-S7390 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazılımdan zerre anlamam. Bildiğim kadarıyla xiaomi'de de sorunlar tükenmek bilmiyor. Eğer alırsam bu tarz sorunlara basit yoldan çözüm bulabilir miyim? İllaki ayda bir rom değiştirmek mi gerekir?
Şuan gerçekten kafam çok karışık. Malumunuz para da kolay kazanılmıyor ki kimse parasını çöpe atmak istemez. Lütfen bana yardım edin ve ne yapmam gerektiğini yazın. Eğer Mi5s olmaz derseniz Zenfone 3 ü de düşünüyorum.
GT-S7390 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi