Yardım mi5s 3-64 garantili faturalı piyasa da var mı ?

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Arkadaşlar kendi kullandıgım cihazın sıfırını bulamadım hiçbir yerde. telefonu satmayı düşünüyorum ona göre değer biçeceğim. şuan goldlarını 1350 küsüre satıyorlar. siyah ise daha pahalı piyasası zor bulundugu için diye biliyorum. telefonumun 4 ay garantisi var. köşesinde belli belirsiz bir kusur var o kadar. kutu ve içeriği tam. jdı panel. sizce ederi nedir ? ne kadara satmam doğru olur ?

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Benimde parmak izi sorunum var cihaz yeni yalnız evo garanti muallaktayim göndersem mi göndermesem mi diye :\

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nasıl bir sorun ? bende hiç parmak izi eklemiyor hata veriyor miui9 beta ve 8.2 dışındaki romlarda

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
nasıl bir sorun ? bende hiç parmak izi eklemiyor hata veriyor miui9 beta ve 8.2 dışındaki romlarda
Miui 9 beta da yükledim yine çalışmadı bendede. 1 aylık cihaz daha dolmadi hatta 3. Günde hiç çalışmamaya başladı dün de beta yükledim yine bi tepki yok. Diğer bütün işlevleri görüyor orta tuş. Kilitliyken hafif dokunmada ekran uyanıyor hemen. Donanımsal diyecem ekrana bağlı sonuçta diğer islevlerde çalışmaması lazım allak bullak. Garantiye versem sağ çıkar mı telefon bilinmez . İdare ediyoruz işte.

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Miui 9 beta da yükledim yine çalışmadı bendede. 1 aylık cihaz daha dolmadi hatta 3. Günde hiç çalışmamaya başladı dün de beta yükledim yine bi tepki yok. Diğer bütün işlevleri görüyor orta tuş. Kilitliyken hafif dokunmada ekran uyanıyor hemen. Donanımsal diyecem ekrana bağlı sonuçta diğer islevlerde çalışmaması lazım allak bullak. Garantiye versem sağ çıkar mı telefon bilinmez . İdare ediyoruz işte.

garantiden gelsin de burada konu açacağım. şuan tam 21 gün oldu ama 15. iş günü. haftaya cuma 21. iş günü olacak

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
garantiden gelsin de burada konu açacağım. şuan tam 21 gün oldu ama 15. iş günü. haftaya cuma 21. iş günü olacak
Bakalım hocam bende yolladım garantiye bekliyorum

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Bakalım hocam bende yolladım garantiye bekliyorum

Deltadan mesaj geldi anakart değişmiş. Ama 1 haftadır heegün arayıp acelem var diye sıkıştırdım.siz de arayıp rahatsız edin 10 günü geçtiğinde özellikle arayın yedek cihaz verin deyin elimizde yok diyecekler. O zaman hemen yapın cihazı deyin. Saat akşam 7 gibi müşteri hizmetlerini pek aryan olmuyor sıra çabuk geliyor

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Deltadan mesaj geldi anakart değişmiş. Ama 1 haftadır heegün arayıp acelem var diye sıkıştırdım.siz de arayıp rahatsız edin 10 günü geçtiğinde özellikle arayın yedek cihaz verin deyin elimizde yok diyecekler. O zaman hemen yapın cihazı deyin. Saat akşam 7 gibi müşteri hizmetlerini pek aryan olmuyor sıra çabuk geliyor
Hergün arayıp sordum ne durumda diye işleme alındı Vs. Vs mail üzerinden de konuşuyorum hakkınızda çok şikayet var ne siz nede ben dedim
Ürünü size nasıl gönderdiysem öyle istiyorum dedim. Kırmadan etmeden Vs. Yarın da dediğinizi yapıcam teşekkürler.

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Hergün arayıp sordum ne durumda diye işleme alındı Vs. Vs mail üzerinden de konuşuyorum hakkınızda çok şikayet var ne siz nede ben dedim
Ürünü size nasıl gönderdiysem öyle istiyorum dedim. Kırmadan etmeden Vs. Yarın da dediğinizi yapıcam teşekkürler.

Üründe çizik va varmıydı ? Yoksa bile servis formuna çizikler var diye yazıyorlar internette sorgulayınca da öyle yazar. Amaçları servis sırasında çizilirse vs. Birşey diyemeyelim diye. Bu arada 19 gün boyunca bende de işleme alındı falan dediler ama19 günden sonra mi hesabımın şifresini istediler yani 19 gün telefon yatmış

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Üründe çizik va varmıydı ? Yoksa bile servis formuna çizikler var diye yazıyorlar internette sorgulayınca da öyle yazar. Amaçları servis sırasında çizilirse vs. Birşey diyemeyelim diye. Bu arada 19 gün boyunca bende de işleme alındı falan dediler ama19 günden sonra mi hesabımın şifresini istediler yani 19 gün telefon yatmış
Aynen öyle çizik yoktu zaten göndermeden fotoğrafını çektim aksi bi durum olursa hakem heyetine başvurayım diye belgeledım hepsini. Banada şuan yatıyor dediler bu pazartesi başlarlar dediler ayın 7 sinde oradaydı. Teknik servise durumu ilettik denildi. Sıkıstırdıgımız kadar artık başka şekilde takmıyorlar. Yarın yine arayacağım ne kadar erken o kadar iyi.

Oyla:
Üst Alt