Yardım Mi5 zil sesi yükseltme

husrevmacit

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kürşad
Cihazım
Mi max
Konular
2
Arkadaşlar benim Mi5 prime var ve sesini cepteyken dış ortamda duymakta zorlanıyorum hatta bazen duyamıyorum. Yükseltme gibi bir durum var mı? Yoksa cihazı değiştirmeyi bile düşünüyorum.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hn33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi5
Konular
0
evet bu zil olayın dan bende rahatsızım az çıkıyor

Oyla:

Bu_kalemun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Discovery
Konular
1
Selamlar bu gibi işlemler için root yapmak zorundasınız. Aksi takdirde ayarlarda değişiklik yapılmasına imkan yok.Root ile fabrika ve donanım yazılımlarına direkt müdahale etme şansı kazanırsınız. Root işleminin cihazı garanti dışına çıkarabileceğini ve deneyimsiz işlemler sonucu cihaza zarar verebileceğinizi unutmayın. Root işleminden sonra gereken muhendislik kodunu internetten bulup değerleri el ile değiştirmeniz gerekebilir. Bunu eğer 165 gibi bir değerin üzerinde yaparsanız hoparlörü patlatma riskinizde var. Yada berbat cızırtılı bir sese razı olmak zorunda kalabilirsiniz. İyi günler.

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Hocam ekolayzır ayarlariyla oynama yaparsanız %5 artış olabilir ama buda kulaklıkla daha çok anlaşılır tabikide bunun için Google Play'de uygulamalarıda deneyebilirsin en mantıklı ve kesin çözüm ses modu flaslamak olur baya fark ettiriyor

Oyla:

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Selamlar bu gibi işlemler için root yapmak zorundasınız. Aksi takdirde ayarlarda değişiklik yapılmasına imkan yok.Root ile fabrika ve donanım yazılımlarına direkt müdahale etme şansı kazanırsınız. Root işleminin cihazı garanti dışına çıkarabileceğini ve deneyimsiz işlemler sonucu cihaza zarar verebileceğinizi unutmayın. Root işleminden sonra gereken muhendislik kodunu internetten bulup değerleri el ile değiştirmeniz gerekebilir. Bunu eğer 165 gibi bir değerin üzerinde yaparsanız hoparlörü patlatma riskinizde var. Yada berbat cızırtılı bir sese razı olmak zorunda kalabilirsiniz. İyi günler.
Hocam cihazım rootlu yardımcı olurmusunuz ses yükseltmek için. Biraz araştırma yaptım ama hep rom atmaktan bahsetmiş yabancı forumlar. Root ile nasıl hallederiz bu durumu?

Oyla:

Bu_kalemun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Discovery
Konular
1
Selamlar, sizin için bir kaç yöntem buldum. Ama yine söylemek isterim. Tüm sorumluluk size aittir.Linkler İngilizce ve videolu anlatımlarda var.
1-
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
2-
Yazılı kaynak ve anlatım;

Bonus olarak şöyle bir şey buldum ses kalitesini artırmak için;

Umarım faydalı ve çözümcül olur. Sizde deneyimlerinizi paylaşın ki diğer arkadaşlar da faydalansın. İyi günler dilerim.

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
hepsini bakın bi deneyin olmazsa yazın ben size sadece ses modu vereceğim rootlu ise cihazınız hocam :)

Oyla:

Aze

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Programmer
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Ben buldum arkadaşlar google play storede ses kontrolü diye bi program var onu indirin. Sonra zil sesini %100 yapıp zil sesini kilitleyin. BU KADAR

Oyla:
Üst Alt