Yardım Mi5 Yüksek konstrat ayarı

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
s.a arkadaşlar

19.11.2016 tarihinde hb.com dan mi5 aldım ama ekranda pembelesme var diye iade etmek istemiştim kurulum yapıldığı için iade reddedildi ve geri gönderdiler bugün cihazı tekrar kargodan teslim aldım ve kurcalamaya başladım ve bi sorun fark ettim bu ayarı mi5 cihazı olan herkesin deneyip sonuçlarını yazmalarını isticem miui sürümü ile birlikte. şimdiden teşekkürler.

Ayarlarlar > Ekran > Renkler & Konstrat 'a girip Karşıtlığı arttır seçeneğini seçip 1 defa tuş kilitleyip açmalarını istiyorum bakalım sonuç sizde de aynı mı?

sonuç bu konuda ki gibi olucak mı bunu öğrenmek istiyorum.

http://forum.miuiturkiye.net/konu/pembe-ekran-sorunu.7737/

Edit:

ben de ki miui bilgileri
miui 7.6.11.0 kararlı by xiaomi.eu

Serkann2525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi5
Konular
4
ayni model 2 cihazda bile bu sorunlar var kardeş bizzat test ettim kafaya takacak bir durum değil :)

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
ayni model 2 cihazda bile bu sorunlar var kardeş bizzat test ettim kafaya takacak bir durum değil :)

yemin ediyorum cihazı kendime almış olsam hiç umurum da değil. telefonu nişanlım için aldım çok övdüm böyle bi sorunla karşılaşınca gelip gidip laf yapıyo pişman olmak üzereyim :D

Oyla:

Serkann2525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi5
Konular
4
kardesim suan 2 tane lg g4 var elimde yan yana koyup baktim ekran renkleri tam olarak ayni değil sizde deneyebilirsiniz
anlatmak istediğim : ips panellerde bu sorunla cok karşılaştım her hangi bir marka da ayni durum soz konusu

Oyla:

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
kardesim suan 2 tane lg g4 var elimde yan yana koyup baktim ekran renkleri tam olarak ayni değil sizde deneyebilirsiniz
anlatmak istediğim : ips panellerde bu sorunla cok karşılaştım her hangi bir marka da ayni durum soz konusu

Hakli olabilirsiniz ama boyle bir sorun bana hic normal gelmiyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Bu her cihazda karşılaşılacak birşey değil. Bildiğin sorunlu cihaz. Bu arada hepsiburadanin iade koşulları nedir ki iade almadılar ? Üstüne gittiniz mı ?

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Bu her cihazda karşılaşılacak birşey değil. Bildiğin sorunlu cihaz. Bu arada hepsiburadanin iade koşulları nedir ki iade almadılar ? Üstüne gittiniz mı ?

Kurulum yapıldı diye geri reddetme olayı nedir? Ben bunu anlayamadım. Cihaz Sorunlu, iadesi için uğraşın Bllergl hocam.

Oyla:

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Evet cok defa aradim dedikleri tek sey kurulumu yapilmis cihaz teknik servis raporu ile iade alinabilir ve hakem heyetine hatta mahkemesine kadar gidicegimi soyledigim de attiklari mail dalga gecer cinsten. Yarin servisi arayip sorunumu anlaticam bakalim onlar ne diyecek.

Oyla:

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Kurulum yapıldı diye geri reddetme olayı nedir? Ben bunu anlayamadım. Cihaz Sorunlu, iadesi için uğraşın Bllergl hocam.
Elimde 5 adet ses kaydi var hb.com ile gorusurken kanit olsun diye kaydetmistim yarin evo servis ile gorusucem alti ustu bi kurulum yani fabrika ayarlarina don geri gelsin ekran.

Oyla:

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Bu konuda son sorumu sormak istiyorum telefonu kesinlikle iade edicem ama hb.com a gore cihazi servis iade raporuna gore iade alabilirlermis ne yapmamai onerirsiniz hakem heyeti icin dilekcem hazir bir tek basvurmak kaldi.
Once servise gonderip iade raporu icin sansimi mi deniyeyim yoksa direk gidip tuketici hakem heyetine mi basvurayim.

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Telefon sorunlu burada. Ayarlardaki renk kontrast ayarıyla falan alakası yok. Cihaz yeni alınmış. Verin garantiye, böyle böyle yeni aldım değişim istiyorum diye yada iade de diyebilirsiniz. Onlar onaylayıp hb ye gönderirler yada size gönderip göndermenizi isterler vs. Hb ondan sonra iade yapabilir. Mi 4 te buna benzer bir olay oldu. Servis raporundan sonra kullanıcıya iade yapıldı.

Oyla:
Üst Alt