Yardım MI5 Yavaş Şarj Oluyor

mku2017

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kasım
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Arkadaşlar merhaba öncelikle. yaklaşık 4 ay önce aldığım mi5 te aslında pek bi sorun yoktu hatta hiç yoktu sadece şarj olurken aşırı ısınıyordu forumlarda ona snapdragon 820 nin genel sorunu denmiş. ama şimdi telefon normalde quick charge 3.0 desteklemesine rağmen orjinal qc3.0 destekleyen şarj aletiyle çok yavaş şarj oluyor önceden yarım saatte yüzde 55-60 olurdu 1 saat10 dk gibi bir sürede fullenirdi ama şimdi gece 3 gibi şarja taktım sabah 11 de şarj yüzde99 du. ampere uygulamasını indirdim maksimum 120 mA çekiyor 10 mA a kadar iniyor. başka bi 1 amperlik şarj aletiyle denedim(kablosu aynı kalarak) sonuç yine aynı pc bağlıyorum 10 mA çekiyor maksimum 150 mA görüyor. kablosuna ve şarj aletine genelde gözüm gibi baktım çok seviyodum telefonumu sizce nasıl düzeltebilirim. donanımsal mıdır yazılımsal mı. teknik servise göndermelimiyim(EVO)

mku2017

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kasım
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birde dikkatimi çeken birşey daha var. mesela telefonun şarjı yüzde 80 ise kalan süre 40 dk görünüyor yüzde 90 ise 20 dk görünüyor. bu kadar sürede dolmuyor ama dikkatimi çeken kısım yüzde kaçlık boşluk varsa onun iki katı kalan süre göstermesi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam öncelikle ampere uygulamasının çok güvenilir olmadığını söyleyeyim. Yani kesin sonuç gibi değerlendirmeyin.

Sorun kablodan kaynaklı gibi görünüyor, farklı bir kablo ile denemenizi tavsiye ederim.

Oyla:

mku2017

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kasım
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Hocam öncelikle ampere uygulamasının çok güvenilir olmadığını söyleyeyim. Yani kesin sonuç gibi değerlendirmeyin.

Sorun kablodan kaynaklı gibi görünüyor, farklı bir kablo ile denemenizi tavsiye ederim.
Teşekkür ederim bi deniycem kablo bulunca. peki kablo öneriniz var mı. Orjinal e yakın ve sağlam bir şey olsun istiyorum

Oyla:

mku2017

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kasım
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Hepsiburada da satılan bir kablo var

şu kablo orjinal midir bir bilginiz var mı yani hızlı şarj özelliği bulunur mu orjinal gibi.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hepsiburada da satılan bir kablo var

şu kablo orjinal midir bir bilginiz var mı yani hızlı şarj özelliği bulunur mu orjinal gibi.

Hocam mobilcadde üzerinde satılan kabloyu ilk defa gördüm... Yani maalesef bilgim yok. Benim orijinal kablom evde duruyor. İşyerimde ise @amet42 hocamın da önerdiği blitzpower markalı olanı kullanıyorum. :)

Oyla:

MuvahhidGenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Sony Xperia
Konular
21
Hocam kabloyu şarj aygıtından çıkarıp güzelce içine oturtup denediniz mi bazen tam oturmamasından dolayı kablo tam gücü iletemiyor.

Oyla:

mku2017

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kasım
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Oyla:

mku2017

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kasım
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Hocam mobilcadde üzerinde satılan kabloyu ilk defa gördüm... Yani maalesef bilgim yok. Benim orijinal kablom evde duruyor. İşyerimde ise @amet42 hocamın da önerdiği blitzpower markalı olanı kullanıyorum. :)
teşekkür ederim hocam bende onu kullanıcam sipariş vericem birazdan :)

Oyla:
Üst Alt