Mi5 yakınlık sensörü ve tuş kilidi sorunu

suhan123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suhan
Cihazım
mi 5
Konular
2
Mi5 telefonum, tuş kilidini her açmak istediğimde geri ve ses açma tuşuna basmamı istiyor. Aramaya bastığımda sensör devreye giriyor ve mesafeyle alakalı değil, karşıdaki kapatmadan ben müdahale edemiyorum. Ciddi bir sorun olmaya başladı. Parmak izi de bunlar sebebiyle kullanılamaz oldu. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler.

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Böyle bir sorun LG G2 de başıma gelmişti ve telefonu aldığım arkadaş yanlış rom attığı için olmuştu kendim yeni rom attım düzeldi.Önce yakınlık sensörü bozuk sandım ama yazılımsal hataymış.bence verilerinizi yedekleyip format atın ve öyle bir deneyin olmadı yeni rom kurun sıfırdan sorununuz düzelecektir diye ümit ediyorum.tabi tecrübeli akadaşların görüşlerini de alın önce.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
hocam kötü bir sorun bencede şu şekilde yapın bencede telefondaki verileri yedekleyip fastboottan rom kurun derim pc aracılığı ile etkisini görürsünüz umarım

suhan123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suhan
Cihazım
mi 5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürlerler. Bir deneyeyim

suhan123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suhan
Cihazım
mi 5
Konular
2
Fabrika ayarlarına döndüm. Tuş kilidi sorunu çözüldü ama yakınlık sensörü sorunu devam ediyor. Donanım sorunu mu bir kaç kere düşmüştü ?

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Fabrika ayarlarına döndüm. Tuş kilidi sorunu çözüldü ama yakınlık sensörü sorunu devam ediyor. Donanım sorunu mu bir kaç kere düşmüştü ?
fabrika ayarları her zaman sorunu çözmeyebilir hocam sıfırdan fastboot üzerinden rom kurmanız daha çok etki göstericektir hocam eğer donanmsal ise böyle birşey olmaz zaten

suhan123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suhan
Cihazım
mi 5
Konular
2
Teşekkürler .yine deneyeceğim

aytamal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ALTAN
Cihazım
LG G2
Konular
2
Mi5 telefonum, tuş kilidini her açmak istediğimde geri ve ses açma tuşuna basmamı istiyor. Aramaya bastığımda sensör devreye giriyor ve mesafeyle alakalı değil, karşıdaki kapatmadan ben müdahale edemiyorum. Ciddi bir sorun olmaya başladı. Parmak izi de bunlar sebebiyle kullanılamaz oldu. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler.
Temperli cam veya jelatin de yapabiliyor bu sorunu. Varsa çıkarıp bir deneyin. Bir çok kişi böyle çözdü bu sorunu.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt