Mİ5 ve Mİ5 Prime modeli farkı

kaancntmur

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
2
Merhaba Mi5 almayı düşünüyorum ancak Mi5 ve Mi5 Prime arasında kaldım. Satın alacağım yerler N11 sitesinden ve çok müthiş güvenli satıcılar değil diye düşünüyorum ancak şuan internette en fazla satan yerlerden ikisi. Bir tanesi 1.199,00 TL Mi5 satıyor diğeri 1.309,00 TL Prime satıyor Prime satana pekte güvenemiyorum ancak adamın olumlu yorumları da yok değil yani böyle saçma bir kararsızlığın içinde kaldım sizce Mi5 direk alıyım mı yoksa Prime mı kesin alamalımıyım yani o işlemci farkı felan çok hissedilir mi sizce prime ile normal arasında ?

kaancntmur

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim sadece n11 den baktığım için cepport satıcısını görmedim hiç. Daha güvenilir geldi Prime modelini alacağım :)

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Hocam ben de bir yakınıma (artık yakın çevreyi komple xiaomi ye taşıyorum) alacağım ama mi5 prime bütçemize uyuyor, tavsiye eder misiniz yoksa 1.000,00 TL bandında başka modeli mi aldırayım. (Note4, redmi4 v.s.)

Bayan alacak, yazılım v.s. uğraşamaz, çok övdüm xiaomiyi, beni mahçup etmeyecek bir model aldırmak istiyorum.

1.249 TL'ye Prime modeli sitemizden alabilirsiniz hocam. 50TL de bonus ile 32'lük fiyatına gelmiş olur. Güvenilirlik konusunda ise birebir muhatap olabileceğiniz bizler varız :)

Xiaomi Mi5 Prime 64GB

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam ben de bir yakınıma (artık yakın çevreyi komple xiaomi ye taşıyorum) alacağım ama mi5 prime bütçemize uyuyor, tavsiye eder misiniz yoksa 1.000,00 TL bandında başka modeli mi aldırayım. (Note4, redmi4 v.s.)

Bayan alacak, yazılım v.s. uğraşamaz, çok övdüm xiaomiyi, beni mahçup etmeyecek bir model aldırmak istiyorum.

Hocam bence Mi5 yerine 100 tl daha ekleyip Mi5s almak daha mantıklı. (Ben eşim için öyle yaptım ve o 100 lira beni şimdiye kadar hiç pişman etmedi :) ) Ancak eğer büyük ekran telefon kullanmayı seviyorsa daha uygun fiyata Redmi Note 4 de düşünülebilir. Segment olarak Mi serisinin altında ama fiyat avantajı, batarya performansı, B20 band desteği ve büyük ekran nedeniyle tercih edilebilir bence. -Bayan olduğunu belirttiğiniz ve çok fazla performans beklentisi içerisinde olmayacağını var sayarak bunu yazdım :)-

Yazılım olarak ise global rom olduktan sonra sıkıntı yaşamayacaktır ki şu anda ülkemizde satılan modeller içinde sadece redmi pro ve Mi6 için global rom bulunmuyor. Diğerlerinde sorun olmayacaktır.

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
cantara

Hocam teşekkürler, kendisine bildirdim durumu. Bana da redmi note4 daha mantıklı geldi siz yazınca. Saygılar.

Üst Alt