- Adım
- Mesut
- Cihazım
- Xiaomi mi5s
- Meslek
- Fizyoterapist
- Konular
- 15
hocam pdanet driverlarını kurarken şöyle bi sorunla karşılaşıyorum var mıdır bir çözümü ?
edit: windows 10 kullanıyorum
Hocam az önce twrp yaptım sorunsuz ancak gogle kamera ile uğraşırken tel de sorun oluştu açılamıyor twrp menusune dönuyor O menuden telfnu geri getirme şansım varmı ?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirleri kurdunuz mu hocam öncelikle ADB kurun sonra tekrar deneyin ve bilgisayarınız 64 bit olmalı.
Buradan cevap yazdım hocam. Miui 10 ( Oreo ) Google CameraHocam az önce twrp yaptım sorunsuz ancak gogle kamera ile uğraşırken tel de sorun oluştu açılamıyor twrp menusune dönuyor O menuden telfnu geri getirme şansım varmı ?
Sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakınca yüklendi hocam. TeşekkürlerLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirleri kurdunuz mu hocam öncelikle ADB kurun sonra tekrar deneyin ve bilgisayarınız 64 bit olmalı.
Hocam pil performansı en iyi hangisi veriyorsa onu kurayim.dunya işleri bitmiyor ki oturup bakamadım daha.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kararlı Sürüm mü yoksa Beta mı kuracaksanız linkler fastboot rom linki birini indirin Fastboot Rom Kurulumu konusundan destek alarak. Aşağıdaki Programları da 64bit bilgisayarınıza yükleyin sonrasında Mi Flash'ta "save user data" seçip yükleme yapın.
Minimal ADB Fastboot Driver
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam pil performansı konusunda hiç birşey diyemem malesef ki ben sürekli beta kullanıyorum ve pil konusuna hiç mi hiç takılan biri olmadığım için bana yetiyor.Hocam pil performansı en iyi hangisi veriyorsa onu kurayim.dunya işleri bitmiyor ki oturup bakamadım daha.
Anladim hocam oyun vs oynamam hiç sosyal medya PDF doküman falan kasmasin yeterliHocam pil performansı konusunda hiç birşey diyemem malesef ki ben sürekli beta kullanıyorum ve pil konusuna hiç mi hiç takılan biri olmadığım için bana yetiyor.