Yardım mi5 uygulamalarda sağa veya sola kaydırmada sıkıntısı

serhataltuntas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
mi5
Konular
1
Merhabalar. Yeni aldigim mi5 ten cok memnunum fakat ufak bir sorunum var. Ensonhaber Habertürk sahibinden com gibi uugulamalarda resimler yada haberler arası seri geçişlerde sağa veya sola kaydırmada sıkıntı çıkarıyor dümdüz kaydirmassan aşağı yukarı gibi algıladığı için geçiş yapmıyor. S4 ve iPhone 6plus kullandım böle bisi görmedim. Şuan başka telefonlar deniyorum ama sıkıntı yok. Bi ayar sorunu olabilir mı. İnş anlatabilmisindir. Anlamayanlar deneyebilir . birde şuan miui sürümü 8 global 6.11.10 beta yazıyor en son güncelleme bumudur. saygılar

serhataltuntas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
mi5
Konular
1
Hocam Android 7.0 Güncellemesi geldi hassiyet sorunu biraz azaldı gibi ama devam ediyor malesef

aynen azaldımı bılmıyorum ama devam ediyor. zaten bende kendımce çözüm buldum burdan yazim kullanan olur belki. yoğun kullandgığım 3 program haberturk ensonhaber sahıbınden. telefonun kendi tarayıcısından örneğin haberturk sitesine girdim. site zaten mobile uyumlu açılıyor. en alt sağdan tarayıcının ayarlarına tıklıyoruz. alt alta 3 çizgi olan düğme. ordan kısayol ekle ordanda ana ekrana kısayol ekleye tıklıyoruz. masaüstümüze haberturk sitesi direk giriş yapacak şekilde geliyor. diğer uygulamalarda aynı şekilde yaptım gayet güzel çalışıyor. tarayıcı ustunde kaydırma sorunu yok zaten oyüzden sorunsıuz kullanıyorum. sahibindenin mobili uygulama kadar kullanışlı değil ama yapacak bişi yok. güncellemeyle düzeltmlerini umuyoruz. bu arada telefon canavar gibi gerçekten çok beğendim. 3 senelik iphone kullanıcısıyım hiç aramıyorum iosu

Oyla:
Üst Alt