Yardım Mi5 usb görmüyor

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
mi5 im önceden usb görüyordu şimdi sadece şarj oluyor yazıyor. bootloader kaldırmaya çalışmıştım internet olması gerekiyormuş o yüzden kaldıramadım acaba bu yüzden olmuş olabilir mi. İkinci olarak nasıl olduysa şarj giriş yerine selpak mendil parçası kaçmış az bi şey temizledim bundan dolayı olabilir mi? Ama şarj ediyor ondan yana sıkıntı yok. Usb yi görmesi için araştırdım hata ayıklamayi aç kapa yazıyor internette denedim olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
mi5 im önceden usb görüyordu şimdi sadece şarj oluyor yazıyor. bootloader kaldırmaya çalışmıştım internet olması gerekiyormuş o yüzden kaldıramadım acaba bu yüzden olmuş olabilir mi. İkinci olarak nasıl olduysa şarj giriş yerine selpak mendil parçası kaçmış az bi şey temizledim bundan dolayı olabilir mi? Ama şarj ediyor ondan yana sıkıntı yok. Usb yi görmesi için araştırdım hata ayıklamayi aç kapa yazıyor internette denedim olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
Hocam şarj girişini güzelce bir temizleyin, ayrıca farklı bir kablo ile deneyin isterseniz. Bl ile olacak bir sıkıntı değil.

Oyla:

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
Gelişmiş seçeneklerde usb için bir bölüm var oradan mtp, otp, sadece şarj kısmı var oradan mtp seçerseniz pcniz dosyaları görecektir. Yada pcye bağladığınızda bildirimleri aşağıya indiriniz orada da usb ile alakalı bir seçenek çıkacaktır.

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gelişmiş seçeneklerde usb için bir bölüm var oradan mtp, otp, sadece şarj kısmı var oradan mtp seçerseniz pcniz dosyaları görecektir. Yada pcye bağladığınızda bildirimleri aşağıya indiriniz orada da usb ile alakalı bir seçenek çıkacaktır.
bildirim çubuğunu aşağı çekince seçenek çıkmıyor

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38

mtp seçiliymiş zaten, cevaplar teşekkürler akşam biraz daha uğraşayım

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
yeni kablo aldım mi5 im yine usb olarak görmüyor ne yapacağım bilmiyorum

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
yeni kablo aldım mi5 im yine usb olarak görmüyor ne yapacağım bilmiyorum

Kullandığınız telefonu başka bir bilgisayarda MTP dosya aktarımını seçip deneyin, Görüyorsa bilgisayarınızdaki driver eksikliğinden kaynaklı olabilir.

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
Kullandığınız telefonu başka bir bilgisayarda MTP dosya aktarımını seçip deneyin, Görüyorsa bilgisayarınızdaki driver eksikliğinden kaynaklı olabilir.

driver sorunu değil büyük ihtimalle. Çünkü bootloader kaldırmak için gerekli programlar yüklü, ayrıca Driver Booster diye program var programda taratınca driver sorunu görünmüyor, ayrıca önceden usb olarak görüyor idi, sonradan görmemeye başladı, bayramda memlekette deneyeceğim.

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
üç farklı bilgisayar ve iki farklı kablo ile denedim mi5 usb görmüyor artık sadece şarj oluyor önceden görüyordu. Bi çözümü olan var mı?

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
üç farklı bilgisayar ve iki farklı kablo ile denedim mi5 usb görmüyor artık sadece şarj oluyor önceden görüyordu. Bi çözümü olan var mı?
Kabloda herhangi bir sorun yoksa (bazı kablolar sadece şarj ediyor) yazılımsal olabilir yada cihazla alakalı bir durum test edilmesi lazımm.

Oyla:
Üst Alt