Rehber Mİ5 TWRP ve Root Yöntemi [ Android Nougat ]

SlowyDefend

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alpay
Cihazım
Mi 5 Pro
Konular
19
Uygulama ve veri kaybı olmaz. Mı flash ile olacaktır
Ya lütfen düzgün bir anlatım yapın. Anlatım kısmında telefonunuz fabrika ayarlarına döneceği için açılması uzun sürecektir demişsiniz fakat burada da veri kaybı olmaz diyorsunuz. Ben ana mesajdaki kurulum talimatlarını yapınca verilerim,fotoğraflarım silinecek mi silinmeyecek mi? Eğer silinecekse silinmeyecek şekilde root yapmanın bir yolu yok mu?

kahwecix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mİ 5
Meslek
Ziraat Tekn.
Konular
3
Ya lütfen düzgün bir anlatım yapın. Anlatım kısmında telefonunuz fabrika ayarlarına döneceği için açılması uzun sürecektir demişsiniz fakat burada da veri kaybı olmaz diyorsunuz. Ben ana mesajdaki kurulum talimatlarını yapınca verilerim,fotoğraflarım silinecek mi silinmeyecek mi? Eğer silinecekse silinmeyecek şekilde root yapmanın bir yolu yok mu?
Hocam verileriniz kaybolmuyor ... Anlatımları birebir uygulayın ben yaptım herhangi bir sorunla karşılaşmadım

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

WynTra

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
Konudaki linkler ölmüş üstad

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Wipe menüsünden format data yapmadığınız sürece uygulamalarınız, ayarlarınız ve datalarınız (resim, müzik, video,mesaj,rehber vs.) silinmez. Sağlıklı bir yükleme için yapmanız tavsiye edilir.
Ayrıca her zaman işinizi sağlama alın. Normalde silinmemesi gereken durumlarda bile bir sorun oluşup cihazı açabilmeniz için format atmanız gerekebilir.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

meydeyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
10
Merhaba arkadaşlar linkler çalışmıyor bir sorun mu var acaba bende cihazı root etmek istiyorum beta sürüm 7.5.11 nougat kullanıyorum biri linkleri yenileye bilir mı acaba

object1500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Object1500
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Ben buraya iki sefer linkler ölü diye yazdım kim sildi ula :) silmeyin şunu, linkler ölü işte yenirlerseniz sisteme twrp yukleyecem iki haftadır inşallah. Mi Almanın zararları

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Ben buraya iki sefer linkler ölü diye yazdım kim sildi ula :) silmeyin şunu, linkler ölü işte yenirlerseniz sisteme twrp yukleyecem iki haftadır inşallah. Mi Almanın zararları

Forum sürekli geçmişe döndüğü için, yazılanlar siliniyor. linkleri güncelledim ;)

meydeyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
10
teşekkürler kardeşim yalnız bir sorun daha var ilk link yani adb olanı indirin demişsiniz ya o hangisi bir dünya dosya var arada anlamadım hangisini indireceğimi . ben win8.1 64bit kullanıyorum benim için gerekli olan adb dosyası hangisi acaba.
Forum sürekli geçmişe döndüğü için, yazılanlar siliniyor. linkleri güncelledim ;)

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
teşekkürler kardeşim yalnız bir sorun daha var ilk link yani adb olanı indirin demişsiniz ya o hangisi bir dünya dosya var arada anlamadım hangisini indireceğimi . ben win8.1 64bit kullanıyorum benim için gerekli olan adb dosyası hangisi acaba.

Aşağıdakini İndirin Hocam

Üst Alt