Mi5 Türkçe dil yok

mdogan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
2
[QUOTE="sw33tking, post: 86751, member: 2333":)] Ahhh Hocam Ahhh..Acele Etmeyin..Biraz Sabredin..Sms İle Doğrulama Kodu Gelince "Mi5 Unlock" Konsusundaki Video ve Yazılı Anlatımlara Bağlı Kalarak İşleme Kaldığınız Yerden Devam Edebilirsiniz ;)[/QUOTE]
Hocam bugun sabah onay geldi. Cihazımı gönderilen programla hatasız bir şekilde unlock yaptım. bundan sonra yapmam gereken şey twrp yukleyip telefona rom atma sanırım. Fakat anlatımlarda verilen linkteki dosyaları adb klasorune kopyalayın diyor fakat adb klasoru yok:) . link de verilmemiş. Bu işi sorunsuz bir şekilde nasıl yapabileceğimi anlatabilirseniz çok sevinirim. Şuan üzerinde china rom var önceki mesajlarımda belirttiğim gibi.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
[QUOTE="sw33tking, post: 86751, member: 2333":)] Ahhh Hocam Ahhh..Acele Etmeyin..Biraz Sabredin..Sms İle Doğrulama Kodu Gelince "Mi5 Unlock" Konsusundaki Video ve Yazılı Anlatımlara Bağlı Kalarak İşleme Kaldığınız Yerden Devam Edebilirsiniz ;)
Hocam bugun sabah onay geldi. Cihazımı gönderilen programla hatasız bir şekilde unlock yaptım. bundan sonra yapmam gereken şey twrp yukleyip telefona rom atma sanırım. Fakat anlatımlarda verilen linkteki dosyaları adb klasorune kopyalayın diyor fakat adb klasoru yok:) . link de verilmemiş. Bu işi sorunsuz bir şekilde nasıl yapabileceğimi anlatabilirseniz çok sevinirim. Şuan üzerinde china rom var önceki mesajlarımda belirttiğim gibi.[/QUOTE]

Mi5 İçin Global Sürüm Var. Neden TWRP ile Uğraşıyorsunuz. Aşağıdaki Romu Mi Flash 64Bit İle Fastboot Modda Yükleyin. Forumda Videolu Anlatımıda Mevcuttur.

mdogan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
2
Hocam bugun sabah onay geldi. Cihazımı gönderilen programla hatasız bir şekilde unlock yaptım. bundan sonra yapmam gereken şey twrp yukleyip telefona rom atma sanırım. Fakat anlatımlarda verilen linkteki dosyaları adb klasorune kopyalayın diyor fakat adb klasoru yok:) . link de verilmemiş. Bu işi sorunsuz bir şekilde nasıl yapabileceğimi anlatabilirseniz çok sevinirim. Şuan üzerinde china rom var önceki mesajlarımda belirttiğim gibi.

Mi5 İçin Global Sürüm Var. Neden TWRP ile Uğraşıyorsunuz. Aşağıdaki Romu Mi Flash 64Bit İle Fastboot Modda Yükleyin. Forumda Videolu Anlatımıda Mevcuttur.
[/QUOTE]
Mi Flash 64Bit için download linki var mı acaba? birde gönderdiğiniz romu yukleme rehberi sitede mevcut mu? yanlıs birşey yapıp telefonun açılmamasından korkuıyorum açıkçası :)

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Mi Flash 64Bit için download linki var mı acaba? birde gönderdiğiniz romu yukleme rehberi sitede mevcut mu? yanlıs birşey yapıp telefonun açılmamasından korkuıyorum açıkçası :)

Hem Videolu Hem Yazılı Bir Sürü Anlatım Var ;)
Mi Flash 64bit:

mdogan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
2
Hocam çok teşekkür ederim. başından beri yardımcı oldunuz. Allah razı olsun