Yardım Mİ5 tüm tuşlar basılı kaldı. Açılmıyor.

pcqlock

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5
Konular
2
Degerli xiaomi ailesi pc yi iyi bilmeme rağmen malesef burada yazan flashtool boot root hiçbirşey anlamıyorum. Eşimin telefonuma reçel dökmesi ardından bunu temizlememesi sonrasında ses açma kapama ve power tuşlarının da bu reçel nedeniyle basılı kalması yüzünden telefon 100% şarjlı iken kapandı. okuduklarım kadarıyla EDL mode de ancak ondanda emin değilim.

yapılacak muhtemel şeyler varsa öğrene öğrene yapacağım artık. tabi yardım ederseniz.

pcqlock

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
okuduklarıma göre tüm tuşlara uzun süre basınca edl moda giriliyormuş. cihazı win7 pc ye bağladığımda yeni aygıt sesi geliyor idi. ancak flash benzeri bir aygıt olarak görünmüyordu.
[doublepost=1527526584,1527500687][/doublepost]Son durum: Cihaz pc ye bağlayınca ses gelmez oldu. cihazın bataryayı çıkarıp taktım. tuşlarda değişiklik yoktu. şarja taktım 15dk sonra kırmızı şarj az ışığı yandı. açmayı denedim olmadı. sanki lacivert bir ekran görüyor gibiyim belli belirsiz.
[doublepost=1527529616][/doublepost]Arkadaşlar telefon bozuk olduğu için numara doğrulaması yapıp özel mesaj atamıyorum. konuyuda yönetici onayıyla açmış olduk. Kayseri de mi5 imi tamire verebileceğim iyi bir yer var mıdır? yoksa kargo ile birşeyler yapmaya çalışacağız.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
okuduklarıma göre tüm tuşlara uzun süre basınca edl moda giriliyormuş. cihazı win7 pc ye bağladığımda yeni aygıt sesi geliyor idi. ancak flash benzeri bir aygıt olarak görünmüyordu.
[doublepost=1527526584,1527500687][/doublepost]Son durum: Cihaz pc ye bağlayınca ses gelmez oldu. cihazın bataryayı çıkarıp taktım. tuşlarda değişiklik yoktu. şarja taktım 15dk sonra kırmızı şarj az ışığı yandı. açmayı denedim olmadı. sanki lacivert bir ekran görüyor gibiyim belli belirsiz.
[doublepost=1527529616][/doublepost]Arkadaşlar telefon bozuk olduğu için numara doğrulaması yapıp özel mesaj atamıyorum. konuyuda yönetici onayıyla açmış olduk. Kayseri de mi5 imi tamire verebileceğim iyi bir yer var mıdır? yoksa kargo ile birşeyler yapmaya çalışacağız.
Kayseriyi boşver hocam Zenex hocamla iletişime geçmeni tavsiye ederim.yaparsa ancak zenex hocam yapar

Oyla:
Üst Alt