Başka bölge de deneyin bende TT kullanıyorum sıkıntı yok.APN ayarlarında da sıkıntı yok.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanırım öyle yapmalıyız. Elimde başka 4G telefon yok şuan. Online İşlemlerde de Cihaz görünmüyor.bu konuyla ilgili benim bilgim soyle
oncelikle sim kartin 4.5 g uyumlu en son cikan kartlardan olmasi gerekiyor sonra avea dan 4.5 actirilmasi gerekiyobunu avea online islemlerden kendimiz acabiliyoruz fakat sikinti su 4.5 g acik oluyor telefon uyumlu gorunmiyor avea da birkac yerde okudum deniyorki 4.5 g online islemlerden kapatin hattinizi 4.5 g uyumlu baska bir telefona takin bu telefondan 4.5 g yi avea online islemlerden acin sonra bu hattinizi kendi mi 5 telefonunuza takin sorun cozulur bende bu baska telefona takma isini henuz yapmadim cozulur heralde yapma imkaniniz varsa burdan haber bekliyoruz hocam
Sim kartı Samsung E7'ye takıp denedik 4.5G çalıştı. Sonra tekrar MI5'e taktım ama yine 3G den bağlanıyor.bu konuyla ilgili benim bilgim soyle
oncelikle sim kartin 4.5 g uyumlu en son cikan kartlardan olmasi gerekiyor sonra avea dan 4.5 actirilmasi gerekiyobunu avea online islemlerden kendimiz acabiliyoruz fakat sikinti su 4.5 g acik oluyor telefon uyumlu gorunmiyor avea da birkac yerde okudum deniyorki 4.5 g online islemlerden kapatin hattinizi 4.5 g uyumlu baska bir telefona takin bu telefondan 4.5 g yi avea online islemlerden acin sonra bu hattinizi kendi mi 5 telefonunuza takin sorun cozulur bende bu baska telefona takma isini henuz yapmadim cozulur heralde yapma imkaniniz varsa burdan haber bekliyoruz hocam
hocam başka bir hat takıp denediniz mi Turkcell veya Vodafone ama Turkcell deneyin derim eğer bence bulunduğunuz ortamdan veya şebeke kaynaklı diye düşünüyorumSim kartı Samsung E7'ye takıp denedik 4.5G çalıştı. Sonra tekrar MI5'e taktım ama yine 3G den bağlanıyor.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi