Yardım Mi5 , Telefon kilitli haldeyken ekran açılıyor sonra kapanıyor sonra tekrar açılıp kapanıyor

erhanhayri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erhan
Cihazım
Xioami mi5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUI GLOBAL 10.0
Telefon Modeli
Xioami mi5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Konu başlığındada belirttiğim gibi, telefonu kitliyorum aradan 5-10 saniye geçiyor ekrana ışık geliyor sonra kapanıyor sonra tekrar ekranın ışıkları yanıyor. 4-5 gündür telefon böyle herhangi bir bildirim arama vs. bişeyde gelmiyor telefonu formatladım resetledim fakat geçmiyor çözümü nedir? Bu yüzden şarzımda çok çabuk bitiyor. Telefon marka modeli:Xiaomi mi5

Luey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Lüey
Cihazım
Xiaomi A2 Lite
Konular
2
Ekran koruyucu aktif mi ? Önce onu kontrol edin.

Oyla:

hmzbyk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hamza
Cihazım
mi5
Konular
0
Mi5 Ekran açılıp kapanması ve home tuşu arızası kesin çözüm.
Aynı sorunu bende yaşadım telefon kilidini de açtım eski versiyonları yükledim ne yaptıysam olmadı. En sonunda telefonun içini açıp home tuşunun altındaki tozları temizledim. Şu an problem yok herşey normal çalışıyor.

Oyla:

Albatros1998

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Xioami mi5
Konular
1
Konu başlığındada belirttiğim gibi, telefonu kitliyorum aradan 5-10 saniye geçiyor ekrana ışık geliyor sonra kapanıyor sonra tekrar ekranın ışıkları yanıyor. 4-5 gündür telefon böyle herhangi bir bildirim arama vs. bişeyde gelmiyor telefonu formatladım resetledim fakat geçmiyor çözümü nedir? Bu yüzden şarzımda çok çabuk bitiyor. Telefon marka modeli:Xiaomi mi5
Aynı sorun benim tel.dada var. Problemi nasıl çözdünüz. Yardımcı olursanız sevinirim.

Oyla:
Üst Alt