Yardım Mi5 Tek Tuşla Fener

utquick

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
1
Arkadaşlar bu fener ışığını herkes elinin altında olmasını ister. Feneri açabilmek adına tuş kilidi aç bildirimi aşağı kaydır yak vs uzun işlem. Mesela ses kısma tuşuna iki kez tıklayınca kamera açılıyor o güzel. Ses açma tuşuna iki kez tıklayınca da fener açılsın yok mu bunun bir yolu ara tara tırım tırıs yok bulamadım.

Telefonum Mi5 Miui 8.1 yüklü. Sanırsam eski verisyonlarda bu kısayol ile fener açılıyormuş neden yeni versiyonda yok. Feneri pratik şekilde programla falan kullananınız var mı?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar bu fener ışığını herkes elinin altında olmasını ister. Feneri açabilmek adına tuş kilidi aç bildirimi aşağı kaydır yak vs uzun işlem. Mesela ses kısma tuşuna iki kez tıklayınca kamera açılıyor o güzel. Ses açma tuşuna iki kez tıklayınca da fener açılsın yok mu bunun bir yolu ara tara tırım tırıs yok bulamadım.

Telefonum Mi5 Miui 8.1 yüklü. Sanırsam eski verisyonlarda bu kısayol ile fener açılıyormuş neden yeni versiyonda yok. Feneri pratik şekilde programla falan kullananınız var mı?

Hocam normalde MIUI yazılımında kilit ekranındayken ana ekran tuşuna uzun basma fenerin açılmasını sağlıyor ancak Mi5, Mi5s gibi parmak izi okuyucusu önce bulunan cihazlarda tuşa basıldığında ekran açılıyor maalesef...

Oyla:

utquick

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilitleri iptal de ettim işe yaramadı illaki bir modül yüklemek gerekiyor arkadaşlar kolları sıvıyalım bende aramaktayım bulursam yazarım.

Oyla:

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Ekrana el fenerinin widget ini ekleyin, ulaşmak için biraz çaba sarf etmek gerekiyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 3 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt