Yardım Mi5 Sorun Ne Hatası

ibico_89

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
12
Slm arkadaşlar Hepsiburada'dan mi5 aldım. ((Delta Servis)) tabiki sorunum kendi orjinal kamerasın'dan video çekiyorum çektinten sonra oynatıyorum kitleniyor (mi) yazı çıkıyor yeniden başlıyor bu sorun ne olabilir. ve ((Google Play)) video düzenleme indirdiğimde video'yu oynatırken sorun yaşamadım vede video düzenleme'de video çekerken sıkıntı olmuyor aldığımda miu 7 yüklüydü arkadaşlar sonra düzelir diye ben miu 8 yükledim şuan için telefonum'da kendi orjinal video kamerasın'da yazılımsal sorunmu var bilmiyorum. vede diğer soru (Youtube) herhangi video girdiğimde telefonu yan çevirmemde vede tam ekranda yeniden başlıyor. bu yazılımsal mı yoksa donanımsal mı bilmiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. :( Eski miu 7 sürüm :Global 7.2.8.0.0 Stabil) (Yeni miu 8 sürüm 8.1.2.0 Kararlı) Not :Bootloader Kilit Kapalı

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
peki ''chatin_62'' kardeş (Unlock yaptım sonrası Rom atmak kalıyor sonrası bu gibi tekrar sorun olurmu şuanki durum ''pusula'' bile girdiğimde kitleniyor telefon mi yazı çıkıyor neyse bu işlerden sonra servis demesin kardeşim sen bootloader k. açmışsın bu garanti dışı yani gibisinden teşekkürler
Ben 2010 senesinden belli garantili cihaz almıyorum :D
Telefona Fastboot ile Flash All seçeneğiyle rom yükleyin.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt