Soru mi5 şebeke sorunu

1010ur

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
-
Konular
1
Selamlar , iki gün önce 64 gb mi5 aldım çin versiyon yüklüydü bootloader için başvuru yaptım ancak kilit açık olmadığı için çok zorlandım, az önce kablo hilesi ile global rom yükledim ve türkçeleştirebildim.Sms gelene kadar imei de yükleyemiyorum esas sorunum şebeke çekiyor gözükmesine rağmen mobil ağa erişilemiyor hatası veriyor sadece balkona çıkarsam konuşabiliyorum, elim bu işlere yatkın olmasına rağmen çok zorlanıyorum şuan bu konuda bilmediğim yardım edebileceğiniz bir konu varmıdır.Telefonu kullanamıyorum hattım türk telekom

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
Hocam şöyle bir şey olabilir anten kablosu takılı olmayabilir tabi bu sadece tahmin. Daha önce başıma geldi kablo takılı iken evin içinde çekmiyordu dışarı çıkınca sıkıntı olmuyordu tabi bu en son seçenek

Oyla:

kizilirmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Niyazi
Cihazım
Galaxy S6 E
Meslek
Programcı
Konular
22
Selamlar , iki gün önce 64 gb mi5 aldım çin versiyon yüklüydü bootloader için başvuru yaptım ancak kilit açık olmadığı için çok zorlandım, az önce kablo hilesi ile global rom yükledim ve türkçeleştirebildim.Sms gelene kadar imei de yükleyemiyorum esas sorunum şebeke çekiyor gözükmesine rağmen mobil ağa erişilemiyor hatası veriyor sadece balkona çıkarsam konuşabiliyorum, elim bu işlere yatkın olmasına rağmen çok zorlanıyorum şuan bu konuda bilmediğim yardım edebileceğiniz bir konu varmıdır.Telefonu kullanamıyorum hattım türk telekom
Kardeş btk nin sitesine gir cihazın kayıt dışı olup olmadığını sorgula eğer kayıt ise mesajın gelmesini ve imei tamirini yada yasal kaydını yaptır bence sorun ondan

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

1010ur

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
-
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xiaomi den sms geldi bootloaderi açtım yavaş yavaş ilerliyorum ancak imei restore ediyorum yüklüyor ancak imei değişmiyor burda takıldım.

edit:imei de yükledim, global sürüm var root twrp hepsini hallettim ancak telefon çekmiyor sadece şebeke aramada turkcell var ne avea nede vodafone gözüküyor, telefon modunu gsm 3g yede alsam sinyal yok.ama hattı başka telefona takınca problem çıkmıyor

Son düzenleme:
Oyla:

xtrem06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi9 lite
Konular
2
attığın imei sağlam mı. yani kontrol ettin mi. sanki imei sorunlu gibi geldi bana.

Oyla:

1010ur

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
-
Konular
1
İkiside btk sisteminde kayıtlı gozukuyor aldigim kisiye yollayacagim artik ben biseyler atliyor olabilirim ama zaten kendi imeisi ile bile 4 ay acik kalmasi lazimdi

Oyla:

1010ur

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
-
Konular
1
Evet avea , is yerim merkeze biraz uzak vodafonda taktım oda aynı ,sebeke tarama yaptigimda bazen merkeze yakin olan evimde turkcell 3g 4g ve cok nadir avea gozukmustu .wifi actigimda sebeke cekiyor gosteriyormus bende neden arama yapmiyor diyodum halbuki wifiyi kapatinca hizmet yok yada sebeke yok tarzi yazi cikmakta az cekme gibi bir problem degil

Son düzenleme:
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Evet avea , is yerim merkeze biraz uzak vodafonda taktım oda aynı ,sebeke tarama yaptigimda bazen merkeze yakin olan evimde turkcell 3g 4g ve cok nadir avea gozukmustu .wifi actigimda sebeke cekiyor gosteriyormus bende neden arama yapmiyor diyodum halbuki wifiyi kapatinca hizmet yok yada sebeke yok tarzi yazi cikmakta az cekme gibi bir problem degil
Bu sorununuz tamamen avea dan kaynaklı tekrar hat gelmesi için qcn restore edilmeli çin romu kurulmalı.

Oyla:

1010ur

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
-
Konular
1
Cihazi ilk aldigim haline nasil getirebilirim paketten cikmis gibi