Yardım Mi5 Şarj

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Mi5 cihazım geçen haftalarda yavaş şarj olmaya başladı, cihazdan değil de kablodan olduğunu sanıyorum, şarj kablosu ne önerirsiniz bu konuda? Hızlı ve sağlam, çokda pahalı olmayacak birşey..

Orohan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
mi5 pro
Konular
1
Mi5 cihazım geçen haftalarda yavaş şarj olmaya başladı, cihazdan değil de kablodan olduğunu sanıyorum, şarj kablosu ne önerirsiniz bu konuda? Hızlı ve sağlam, çokda pahalı olmayacak birşey..
Aynı sorun bende de olmuştu , telefonu sıfırladım , yedek aldıktan sonra tabi .. düzeldi sorun artık hızlı şarj oluyor :)sende bi dene istersen hocam , iyi akşamlar

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
İlgimi çekti bu, bunlarda sadece kablo oluyor sanırım değil mi? Almışken bir sıfır adaptör alsam mı?

Evde adaptör olarak Aukey'in 4 adet adaptörünü kullanılıyor. 2 tanesi 6 portlu (6 Porttan ikisi QC 3.0 destekli), 1 tanesi 5 portlu (1 Portu QC 3.0 destekli) 1 tanesi de Çift QC 2.0 Portu bulunan adaptör. Hepsinden genel olarak memnunuz. Adaptör olarak Ugreen ve Blitzwolf'larda sorun yaşayanlar oldu, bu yüzden kendim de 4 tanesini kullandığım için Aukey Adaptör'ü tavsiye ederim.

6 Portlusunu Aliexpress'den geçtiğimiz Ağustos sonu indirimlerinde 23.5 dolara almıştım. 11.11 indirimlerini bekleyebilirsiniz Aliexpress üzerinde.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4