Soru Mi5 şarj süresi

HayatBirSiir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
26
İyi günler değerli forum üyeleri cihazım Mi5 global karalı rom yüklü ve en fazla 7 saat ömrü ve 3 saat ekran süresi alıyorum.Sizlerde kendi pil ve ekran sürelerinizi yazarmisiniz mi5 için.Miui10 veya geçmek istiyorum tercihen son çıkan sürümü bu sürümü kullanan varsa oda pil ve ekran süresini paylaşırsan sevinirim

memojk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
MI 8
Meslek
Mühendis
Konular
16
Anladım peki nasıl bir kullanım yapıyorsunuz oyun Instagram wp YouTube yapıyormusunuz.Kullandiginiz sürüm nedir?
Oyun oynamıyorum genel olarak wp instagram youtube arasında geçiyor. İnternette haber sitelerinde forumlarda falan geziyorum. Kullandığım sürüm şuan 9.6.2.0 üzerinde root yüklü ancak ahize sesi sıkıntısından dolayı kendi telefonumu da Android 7'ye sürümüne düşürmeyi düşünüyorum.

Oyla:

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
Sosyal medya (instagram + Twitter), brave (internet browser), neredeyse tümünde LTE üzerinden internet kullanımı, çift hat açık, videolar izledim ama oyun yok! En çok pil harcayan uygulama instagram, en çok pil harcayan konu da iyi çeken yerlerde bile olsam çift hat mobile network (LTE)

Hep aynı kullanım tarzı ile bu rakamlara hiç bir miui veya miui tabanlı custom rom ile ulaşamadım. Özetle 3 saat ve biraz üstü kullanım süresi alırken şimdi çok daha iyi sonuçlar alabiliyorum. (4 saat ve üstü)

Mi5 ile 5 saat ekran süresi almak çok çok zor. Standart bir kullanım 3 saat civarı gidiyor, benim deneyimlerime göre..., nazar değmesin pixel experience a geçtikten sonra çok rahat ettim. Miui sağladığı bazı avantajlı durumlara rağmen geri dönme hevesimi olumsuz pil kullanımı nedeniyle kırıyor. Saf Android'in bu kadar iyi hissettireceğini tahmin etmezdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da kısa sürede yoğun kullanım yaptığım süreler. Bekleme süresi artar ise doğal olarak ekran süresi düşüyor. Bekleme yapmadan sürekli kullanarak 5 saat ekran açık süresi yakalamak mümkün oluyor.

Bu da bir başka örnek kullanım. Uygulamalar daha belirgin incelemek isterseniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_Settings_20180906-090522.png
    Screenshot_Settings_20180906-090522.png
    104,6 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_Settings_20180906-090527.png
    Screenshot_Settings_20180906-090527.png
    134 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_Settings_20180906-090538.png
    Screenshot_Settings_20180906-090538.png
    158,7 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_Settings_20180830-090015.png
    Screenshot_Settings_20180830-090015.png
    113,7 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_Settings_20180830-090034.png
    Screenshot_Settings_20180830-090034.png
    167,5 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_Settings_20180830-090053.png
    Screenshot_Settings_20180830-090053.png
    159,3 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Oyla:

Sub-zer0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut Nusret
Cihazım
Mi4 LTE, Mİ5 Pr
Meslek
Mühendis
Konular
6
Sosyal medya (instagram + Twitter), brave (internet browser), neredeyse tümünde LTE üzerinden internet kullanımı, çift hat açık, videolar izledim ama oyun yok! En çok pil harcayan uygulama instagram, en çok pil harcayan konu da iyi çeken yerlerde bile olsam çift hat mobile network (LTE)

Hep aynı kullanım tarzı ile bu rakamlara hiç bir miui veya miui tabanlı custom rom ile ulaşamadım. Özetle 3 saat ve biraz üstü kullanım süresi alırken şimdi çok daha iyi sonuçlar alabiliyorum. (4 saat ve üstü)

Mi5 ile 5 saat ekran süresi almak çok çok zor. Standart bir kullanım 3 saat civarı gidiyor, benim deneyimlerime göre..., nazar değmesin pixel experience a geçtikten sonra çok rahat ettim. Miui sağladığı bazı avantajlı durumlara rağmen geri dönme hevesimi olumsuz pil kullanımı nedeniyle kırıyor. Saf Android'in bu kadar iyi hissettireceğini tahmin etmezdim.

Bu da kısa sürede yoğun kullanım yaptığım süreler. Bekleme süresi artar ise doğal olarak ekran süresi düşüyor. Bekleme yapmadan sürekli kullanarak 5 saat ekran açık süresi yakalamak mümkün oluyor.

Bu da bir başka örnek kullanım. Uygulamalar daha belirgin incelemek isterseniz.
Romu paylaşabilir misiniz acaba?

Oyla:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
MIUI tabanlı Masik X ve MiRooMda da 5 saat ekran süresini yakalayablieceğinizi düşünüyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Oyla:

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
Pixel Experience

Romu paylaşabilir misiniz acaba?

Masik premium kullandım uzun süre, ne yazık ki aynı süreleri kullanım tarzım çok abartılı olmamasına rağmen yakalayamadım. Kullandığım en iyi custom rom multiROM du o da artık yok. Pixel experience da sanırım mi5 için oreo da son bulacak, pie alamayacak ama ben şimdilik ağustos güvenlik güncellemesi de almışken çok memnunum.

Son düzenleme:
Oyla:

HayatBirSiir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
26
Pixel Experience

Masik premium kullandım uzun süre, ne yazık ki aynı süreleri kullanım tarzım çok abartılı olmamasına rağmen yakalayamadım. Kullandığım en iyi custom rom multiROM du o da artık yok. Pixel experience da sanırım mi5 için oreo da son bulacak, pie alamayacak ama ben şimdilik ağustos güvenlik güncellemesi de almışken çok memnunum.
Hocam bu rom için robot şart mı yoksa direk mı flash üzerinden oluyor mu?

Oyla:
Üst Alt