Soru Mi5 şarj süresi

HayatBirSiir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
26
İyi günler değerli forum üyeleri cihazım Mi5 global karalı rom yüklü ve en fazla 7 saat ömrü ve 3 saat ekran süresi alıyorum.Sizlerde kendi pil ve ekran sürelerinizi yazarmisiniz mi5 için.Miui10 veya geçmek istiyorum tercihen son çıkan sürümü bu sürümü kullanan varsa oda pil ve ekran süresini paylaşırsan sevinirim

memojk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
MI 8
Meslek
Mühendis
Konular
16
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Genel olarak ortalama 3 saat ekran süresi alıyorum.

Oyla:

HayatBirSiir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Genel olarak ortalama 3 saat ekran süresi alıyorum.
Hocam peki ortalama pil süreniz nedir ben en fazla 7 saat alıyorum.Kararlı rom kullanıyorsunuz herhalde

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
kısa bir süre oldu Vodafone kullanıyordum, bataryanın zayıflaması var sanıyordum, Turkcell e geçtim hissedilir derecede bataryada düzelme oldu, rom harici bunun da dikkate alınması gerekebilir, özellikle bulunduğum yerde Vodafone çok kötüydü bunun etkisiyle mi bilmiyorum, kullanıcı olarak hissettim batarya kullanımını, Vodafone çekseydi güzel bi tarife kullanıyordum malesef çekmiyor

Oyla:

HayatBirSiir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kullanıma, şebeke sinyaline göre falan değişiyor ama genel olarak 16-18 saatte bir şarja takıyorum.
Anladım peki nasıl bir kullanım yapıyorsunuz oyun Instagram wp YouTube yapıyormusunuz.Kullandiginiz sürüm nedir?

Oyla:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
İyi günler değerli forum üyeleri cihazım Mi5 global karalı rom yüklü ve en fazla 7 saat ömrü ve 3 saat ekran süresi alıyorum.Sizlerde kendi pil ve ekran sürelerinizi yazarmisiniz mi5 için.Miui10 veya geçmek istiyorum tercihen son çıkan sürümü bu sürümü kullanan varsa oda pil ve ekran süresini paylaşırsan sevinirim
Ben de sizin gibi global sürüm de 3 saat ekran süresi alabiliyordum. Sonra global betaya geçtim. 3 buçuk saate kadar çıktı ekran sürem. Sonra costum Romları denemeye başladım. Nerdeyse hepsini. Masik 2.4 te 44 saatlik sürede 3 saat ekran süresi aldım. Sonra MiRooM'a geçtim ekran sürem 4 buçuk saatin üstüne çıktı. Şuan Son çıkan Masik X sürümü de MiRooM altyapısını kullandığı için oda hemen hemen aynı degerleri veriyor. Forumda Costum Romlar konusunda MiRooM u paylaştım ve Batarya testlerimi nasıl yaptığımı detaylı bir şekilde anlattım. Bir incelerseniz. Yine forumda şarj süresini uzatmak için çeşitli bilgiler var. Onlara da bir göz atın. Ve costum Rom deneyin. Size hangisi uyuyorsa onu kullanmaya devam edin. Hangi Rom olursa olsun işin püf noktası telefonu çok sıcak kullanmamak. Telefonu sicakken şarja takmak, şarja bağlıyken oynamamak gerek. Bu tür kullanımlar bataryanın hızlı boşalmasına yol açıyor ve bataryanın ömrünü kısaltıyor.

MI 5 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
Pixel experience ile aldığım sonuçlar. Miui ve custom romların hiç biri ile bu sonucu alamadım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_Settings_20180902-033721.png
    Screenshot_Settings_20180902-033721.png
    105 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_Settings_20180902-033729.png
    Screenshot_Settings_20180902-033729.png
    150,6 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_Settings_20180902-033734.png
    Screenshot_Settings_20180902-033734.png
    152,1 KB · Görüntüleme: 26
Oyla:
Üst Alt