Yardım Mi5 Sarj Sorunu

erhan23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
5
Merhabalar arkadaşlar. bilidiğiniz üzere mi5 telefonda hızlı sarj özelliği var. incelemelerimde 50 dakika da 1 saat da ful sarj oluyor diyorlardı fajkat benim telefonum(mi5&32gb) yüzde sıfırdan yüzde yüze 1 saat 30 dakikada kavuştu. telefon sorunlu mu ? yazılım mıu global 7.2.9 (maamıdc) yüklü.sarj süresi de yoğun kullanımda 4 5 saat arasında gidiyor. yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Bildiğim kadarıyla bu süre normal. Çünkü Samsungu örnek göstereyim hızlı şarjı destekleyen yeni telefonları 90 dk da doluyor yani 1.5 saat. Yinede mi 5 kullananlar daha doğru bilgi verecektir

Oyla:

Tobias27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Doktor
Konular
2
Benim Mi5 pro cihazım da 1.5 saatte şarj oluyor. Bence normal, bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Oyla:

mservet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
30
Merhabalar arkadaşlar. bilidiğiniz üzere mi5 telefonda hızlı sarj özelliği var. incelemelerimde 50 dakika da 1 saat da ful sarj oluyor diyorlardı fajkat benim telefonum(mi5&32gb) yüzde sıfırdan yüzde yüze 1 saat 30 dakikada kavuştu. telefon sorunlu mu ? yazılım mıu global 7.2.9 (maamıdc) yüklü.sarj süresi de yoğun kullanımda 4 5 saat arasında gidiyor. yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.
gayet normal bir süre benimde 1,30 saatte doluyor.

Oyla:

kadirirdem

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
normal kardeş benimki de öyle....

Oyla:

Tevfik_Akman

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tevfik
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
işçi
Konular
131
Daha hızlı doluyor Ampere uygulamasını play store den yükleyip usb mi ac olarak mı doldurmaya çalışıyor bir bakın ac değilde usb yazıyor ise çıkartıp tekrar takın veya kablo ucunu tam aksi yönde çevirin ac yazacak usb de yavaş doluyor buna dikkat edin

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

erhan23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
5