Yardım Mi5 şarj %20 de iken kapanıyor. Şarja taktığım zaman %20 den şarj olmaya başlıyor

brsyzrkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 8.11.22 Beta
Telefon Modeli
Mi5 32gb
Bootloader Kilidi
Kapalı
iyi günler,

2 yıldır Mi5 kullanıcısıyım. Telefonumu batarya performansının düşmesi sebebi ile delta servise gönderdim. Garanti kapsamında batarya değiştirildi. Tarafıma gönderildiğinde hiç bir değişiklik olmadığını tespit ettim. Delta servis müşteri hizmetleri ile görüştükten sonra tekrar servise gönderdim. Gerekli testlerin yapıldığını bir sorun görülmediğini söyleyip telefon tekrar tarafıma gönderildi. Telefonu yaklaşık 1 hafta kullandıktan sonra bataryanın şiştiğini ve şarj %25 civarında iken telefonun kapandığını gördüm. Tekrar servise gönderdim ve yine batarya değiştirilerek tarafıma gönderildi. Telefonum dün elime geçti gelir gelmez şarja taktım %100 şarj olduktan sonra gerekli uygulamaları yükleyip sistemi güncelledim. Ne yazık ki yine telefonumun %20 civarında kapandığını gördüm ancak şarja taktığımda %20 den şarj olmaya başladığını gördüm. Ayrıca eklediğim resimlerde görüldüğü üzere arka kapağın tam kapanmadığını görüyorum.

Bu durumda ne yapmam lazım bana konu hakkında acil yardımcı olabilir misiniz?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• 2.jpg
    2.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 8

brsyzrkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2

Benim aldığım link kapanmış bu farkli link ama aynı mağazanın ürünü.
Bu batarydan memnun musunuz? Önce tüketici hakem heyeti üzerinden deneyecem olmadı bir batarya alacağım artık napalım :) Bu arada teknik serviste orjinal batarya takıldığı bildirildi ama doğrumudur bilmiyorum?

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bu batarydan memnun musunuz? Önce tüketici hakem heyeti üzerinden deneyecem olmadı bir batarya alacağım artık napalım :) Bu arada teknik serviste orjinal batarya takıldığı bildirildi ama doğrumudur bilmiyorum?
Bende de batarya değişimi yapılmıştı, %20 de kapanıyor benim de, ama sıfırdan başlıyor şarj ayrı konu. Ve batarya sıcaklığı hep 25 derece, hiç değişmiyor. Orijinal mi değil mi bilemiyorum. Delta orijinal diyor. Ben de tamam diyorum mecburen pek fazla anlamadığım için.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

bersan1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
B. Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
brsyzrkn ; galiba xiaomi orijinal yedek parça saglamamakta*. Bataryadan memnundum diye hatırlıyorum.
*Bkz: Satış - Tamir, yedek parça satışı ve temini, servis, yazılım ... Zenex hocam orijinal parça bulunmadığını ifade etmiş son sayfada. """
XİAOMİ adlı firmanın yedek parça satışı yok. Bunda hem fikiriz.

Siz elinizdeki parçalara orjinal diyorsunuz ısrarla.

Yedek parça satışı olmayan firmanın elinizde orjinal parçası nasıl oluyor?"""
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de batarya değişimi yapılmıştı, %20 de kapanıyor benim de, ama sıfırdan başlıyor şarj ayrı konu. Ve batarya sıcaklığı hep 25 derece, hiç değişmiyor. Orijinal mi değil mi bilemiyorum. Delta orijinal diyor. Ben de tamam diyorum mecburen pek fazla anlamadığım için.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Metin bende de öyleydi ancak orijinal batarya da sıcaklık degiskendi. Tabii ki buradan adamların orijinal bataryadan daha mükemmel bir batarya yaptığını da çıkartabiliriz.:D

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Hocam servise tekrar verin değişim istiyorum diye de belirtin

Yeni cihaz versinler sonuçta batarya sipariş etsen bile o da 20 gün de gelecek

Oyla:

brsyzrkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
brsyzrkn ; galiba xiaomi orijinal yedek parça saglamamakta*. Bataryadan memnundum diye hatırlıyorum.
*Bkz: Satış - Tamir, yedek parça satışı ve temini, servis, yazılım ... Zenex hocam orijinal parça bulunmadığını ifade etmiş son sayfada. """
XİAOMİ adlı firmanın yedek parça satışı yok. Bunda hem fikiriz.

Siz elinizdeki parçalara orjinal diyorsunuz ısrarla.

Yedek parça satışı olmayan firmanın elinizde orjinal parçası nasıl oluyor?"""

@bersan1 delta servisi aradım bana orjinal parça kullandıklarını söyledi. Garanti devam ettiği için içini açıp bakamadım maalesef.

Hocam servise tekrar verin değişim istiyorum diye de belirtin

Yeni cihaz versinler sonuçta batarya sipariş etsen bile o da 20 gün de gelecek

Asaf04 servis bu teklifimi kabul etmez diye düşünüyorum.angel~~ Arayıp sorarım olmadı.

Oyla:

Asaf04

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36

Asaf04 servis bu teklifimi kabul etmez diye düşünüyorum.angel~~ Arayıp sorarım olmadı.

Hocam bana değişim cihazı alanlar var bence deneyin şansınızı şayet ben göndereceğim benim ki Mi5 64GB ama Evo BT nasıl olur bilmiyorum

Cihazdan çok memnunum sıfırını bulsam gene alırım ama

1) Ses Kısma tuşu bozuldu gibi fastboot moduna bile abanınca giriyor

2) kapağı sağ üst köşede kırık yok ama çıkık duruyor eğrilik de yok ?

3) Batarya öldü gibi Nohon aldım 3. Gün cortladı zaten sensörü de bozuktu iade de alamadım elimde kaldı eski batarya takılı şuan

4) Ahize bozuldu ne yaptıysan ses çok kısık rom root vs vs

Bu sorunlar yüzünden servise vereceğim artık

Oyla:

bersan1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
B. Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
Asaf04 ; hocam benim telefonda da tuşlar da arka kapak da yok:D Bataryayı linkini attığım bataryayı kullanabilirsiniz bende olan hâlâ çalışmakta.

Oyla:

Asaf04

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Oyla:

bersan1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
B. Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
Sıcaklık sensörü çalışıyor mu
Sıcaklık sensörü çalışmıyor diye düşünüyorum çünkü hep 23 ile 25 derece arasında idi. Ancak şunu söyleyebilirim ki bence abartı bir kullanım yoksa göz ardı edilebilir.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ottomanempire06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
mi 4 inşalla
Konular
18
arkadaşlarım aynı sorundan bende mağdurum benim telefonumda xiaomi mi5 prime 64gb ve 3 kere bataryası değişti ve şarj çok çabuk bitiyor pil yüzdesi kendi kafasına göre hareket ediyor ve sıcaklık hep 25 derece gösteriyordu orjinal olmayan batarya takıp gönderiyor delta veyattta değiştirdik diyip değiştirmiyorlar şimdide teelfonum hiç açılmıyor servise gönderiyorum ne para iadesi ne ürün değişimi yapıyor bakalım thh ye gidip başvurumuzu güncelletecez kararı bekleyecez başka çare yok ama bunu yaparkende en yüksek ticari avans faiz göz önüne alınarak para iadesinin yapılmasını taleb ve rica ediyorum diyin karar lehinize çıktıktan sonra eğer ararlarsa uzlaşın paranızı ödeyelim diye kabul etmeyin avukat tutun avukata talimat verin sizin için ilamlı icra açıp avukat uğraşsın hem avukat hem bilirkişi hem icra hem tebligat hem faiz ücretinizi güzelce fatura tutarınızla birlikte almaya bakın bunlar insanlıktan anlamıyorlar

Oyla:
Üst Alt