Yardım Mi5 şarj %20 de iken kapanıyor. Şarja taktığım zaman %20 den şarj olmaya başlıyor

brsyzrkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 8.11.22 Beta
Telefon Modeli
Mi5 32gb
Bootloader Kilidi
Kapalı
iyi günler,

2 yıldır Mi5 kullanıcısıyım. Telefonumu batarya performansının düşmesi sebebi ile delta servise gönderdim. Garanti kapsamında batarya değiştirildi. Tarafıma gönderildiğinde hiç bir değişiklik olmadığını tespit ettim. Delta servis müşteri hizmetleri ile görüştükten sonra tekrar servise gönderdim. Gerekli testlerin yapıldığını bir sorun görülmediğini söyleyip telefon tekrar tarafıma gönderildi. Telefonu yaklaşık 1 hafta kullandıktan sonra bataryanın şiştiğini ve şarj %25 civarında iken telefonun kapandığını gördüm. Tekrar servise gönderdim ve yine batarya değiştirilerek tarafıma gönderildi. Telefonum dün elime geçti gelir gelmez şarja taktım %100 şarj olduktan sonra gerekli uygulamaları yükleyip sistemi güncelledim. Ne yazık ki yine telefonumun %20 civarında kapandığını gördüm ancak şarja taktığımda %20 den şarj olmaya başladığını gördüm. Ayrıca eklediğim resimlerde görüldüğü üzere arka kapağın tam kapanmadığını görüyorum.

Bu durumda ne yapmam lazım bana konu hakkında acil yardımcı olabilir misiniz?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• 2.jpg
    2.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 8

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Cihazda aynı sorundan dolayı 2 kez parça değişimi sağlanmış, siz servise 3 kez yollamışsınız..

Aynı sorundan dolayı 3 kez, yada başka sorunlardan dolayı cihaz 4 kez servise gittiği zaman iade yada değişim hakkı doğar.. Elinizde 3 servis raporu var ise delta ile irtibat kurup iade yada değişim için konuşun. Baktınız anlaşma sağlanamadı, direk tüketici hakem heyetine gidin. Hiç beklemeyin.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

brsyzrkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazda aynı sorundan dolayı 2 kez parça değişimi sağlanmış, siz servise 3 kez yollamışsınız..

Aynı sorundan dolayı 3 kez, yada başka sorunlardan dolayı cihaz 4 kez servise gittiği zaman iade yada değişim hakkı doğar.. Elinizde 3 servis raporu var ise delta ile irtibat kurup iade yada değişim için konuşun. Baktınız anlaşma sağlanamadı, direk tüketici hakem heyetine gidin. Hiç beklemeyin.

Dönüş için teşekkür ederim Metin bey,

Maalesef elimde servis raporları yok ayrıca en son yolladığımda yapılan işleme ekran değişti olarak girmişler ancak ekran değişimi olmayıp batarya değişmiş. Delta servisi aradım dönüş bekliyorum. Delta servisten raporları talep edersem gönderme zorunluluğu varmı?

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Dönüş için teşekkür ederim Metin bey,

Maalesef elimde servis raporları yok ayrıca en son yolladığımda yapılan işleme ekran değişti olarak girmişler ancak ekran değişimi olmayıp batarya değişmiş. Delta servisi aradım dönüş bekliyorum. Delta servisten raporları talep edersem gönderme zorunluluğu varmı?
Rica ederim.

Tabi ki göndermek zorundalar. Cihazınıza ne yapıldığı, hangi işlemlerden geçtiğini tabi ki size bunu iletmek zorundalar. Batarya değişimi yapıp ekran değişimi yazmak nedir. Harbiden cihazdan markadan soğutuyorlar insanı.

Oyla:

brsyzrkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
Rica ederim.

Tabi ki göndermek zorundalar. Cihazınıza ne yapıldığı, hangi işlemlerden geçtiğini tabi ki size bunu iletmek zorundalar. Batarya değişimi yapıp ekran değişimi yazmak nedir. Harbiden cihazdan markadan soğutuyorlar insanı.

Bende anlamadım. Ekranım aynı duruyor :) En iyisi sizin dediğiniz gibi yapayım tüketici mahkemesine gideyim.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bende anlamadım. Ekranım aynı duruyor :) En iyisi sizin dediğiniz gibi yapayım tüketici mahkemesine gideyim.
Tüketici mahkemesi değil, tüketici hakem heyeti. Aman diyim karıştırmayalım hocam gerekirse mahkeme de olur ayrı konu :)

Oyla:

brsyzrkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
Tüketici mahkemesi değil, tüketici hakem heyeti. Aman diyim karıştırmayalım hocam gerekirse mahkeme de olur ayrı konu :)

facepalm~~ tamam dikkat ederimgiggle~~haha-- Teşekkürler.

Oyla:

bersan1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
B. Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
Ben de Mi 5 kullaniyordum bende de %20 de iken telefon kapanıyordu sonra batarya alıp kendim değiştirdim. Benim aldığım pilde de arka kapak tam kapanmiyor. Galiba orijinal pil dışında hepsi böyle...

Oyla:

brsyzrkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
Ben de Mi 5 kullaniyordum bende de %20 de iken telefon kapanıyordu sonra batarya alıp kendim değiştirdim. Benim aldığım pilde de arka kapak tam kapanmiyor. Galiba orijinal pil dışında hepsi böyle...
Nerden aldınız batarayayı link verebilir misiniz?

Oyla:

bersan1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
B. Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3

Benim aldığım link kapanmış bu farkli link ama aynı mağazanın ürünü.

Oyla:
Üst Alt