- Adım
- can günaltay
- Cihazım
- mi5 prime
- Konular
- 0
Hocam SAR değerleri telefon kulağınızdayken ölçülür oysa görebildiğim kadarıyla televizyon ve telefonunuz arasında oldukça fazla bir mesafe var. Sıkıntının nedeni SAR değeri olsaydı bu mesafeden televizyona bunu yapabilmesi halinde telefonla konuşurken size yapabileceklerini tahmin edemiyorum Yani sıkıntı SAR ile ilgili değildir, bu kadar yüksek olması mümkün değil. Açıkçası yüksek olması halinde de bir cihazı kapatıp açabileceğini de pek zannetmiyorum. Aklıma kızılötesi ile ilgili bir problem olabileceği geliyor. Yani siz telefonunuzu uçak modundan çıkartırken kızılötesi alıcı devreye girip yakındaki elektronik cihazı kapatıp açıyor olabilir gibi geliyor. Kızılötesi alıcıyı parmağınızla kapatıp tekrar bir dener misiniz? Tabii başka bir şey de olabilir, ben biraz araştırayım belki bir şeyler buluruz.
merhaba Cantara hocam. bende tahmin edemiyorum ve psikolojik olarak etkileniyorum sanırım tv yi açıp kapatmıyor bu arada. şebeke bulana kadar uydu sinyalini karıştırıyor anladığım kadarıyla. buda uydu decoderi yayını çözemiyor ve sinyal yok msj veriyor. bu telefonun 4g frekansları diğer teller gibi 800 900 bandlarını içermiyor 2100 bandı var sanırım. şebeke ararken bu frekanslarda yayın yapıyorsa ve bu frekanslarda uydu frekanslarına yakın desem bilmiyorum ama cihaz üzerinde veya kabloda girişim yapıyor gibi geldi. bu durum. tv 8 8..5 vs birkaç kanalda oluyor. uydu analog bu arada. dijitallerde denedim tv içerisinde olanlarda onlarda olmadı. sorun şu: şebeke ararken bu kadar sinyal yayması insan sağlığı için zaralımı. sadece bendemi oluyor. oluyorsa benim telmi bozuk. bu soruların cevaplarını arıyorum. birkişi daha denese sorunun çözümüne katkıda bulunur sanırım.