Yardım mi5 s backup geri yükleme hatası

zlatan_1903

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10 GLOBAL 8.12.27
Telefon Modeli
MI5 S
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar arkadaşlar sorunum başlıktaki gibidir. Tüm seçenekleri işaretleyerek twrp den yedek aldım, ardından arcore yüklemek için build.prop da değişiklikler ilgili konuda anlatıldığı gibi yaptım, tam verimli olmadığı için vazgeçtim. Ardından almış olduğum yedeği temiz kurulum yaparak yani wipe+data+dalwik yaparak geri yükledim bu sefer tel açılmadı mi ekranında kaldı. Sorunum ben bu yedeği nasıl yüklerim.
not: en son global beta versiyonu yükleyerek tel açıldı ama ben yedeği yüklemek istiyorum. Geçmiş konularda derdime derman konu bulamadığım için konu açtım gözümden kaçmış olabilir yardımlarınızı rica ediyorum teşekkürler.

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Temiz bir kurulum yaptıktan sonra, Twrp'den sistemi silmeden sadece data(veri) olan kısmı geri yüklemeyi deneyin hocam...

Oyla:

zlatan_1903

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam hocam deniyorum şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temiz bir kurulum yaptıktan sonra, Twrp'den sistemi silmeden sadece data(veri) olan kısmı geri yüklemeyi deneyin hocam...
Yaptım oldu hocam merak ettiğim konu her yedek aldığımda bu şekilde mi geri yükleme yapayım ozaman.

Son düzenleme:
Oyla:

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Bu şekilde yaparsanız eğer hem temiz bir kurulum yapmış olursunuz hemde veri kaybı yaşamazsınız....

Oyla:
Üst Alt