- Adım
- berk
- Cihazım
- Oneplus 6
- Meslek
- Öğrenim görevlisi
- Konular
- 133
Günaydın forum.
Sabah sabah moraller çöktü, telefon 2 senede ilk kez donanım olarak hata verdi, bozuldu.
Sabah uyandım, telefonu şarjdan çıkardım %100 herşey normal.
İnstagramda storyleri izliyordum, telefon masanın üstünde, 'laptopumun şarjı takılı, şarj kablosunun üstüne koydum' (bunu neden yazdım bilmiyorum herşeyi olduğu gibi yazıyorum)
Sonra birden ekranda çizgiler oluşmaya başladı, yatay ve dikey...
Snaptendir dedim, uygulamadan çıktım yok...
Hemen yeniden başlattım, boot ekranında (mi logosunda bile hafif hafif vardı) dedim yandık. Telefon açıldığında hemen ekran görüntüsü alıp anneme attım, baktım ss'de sorun yok, dedim geçmiş olsun.
Resimelr aşağıda, bunun birden olma sebebi nedir, onarımı nasıldır ve ücreti ne kadardır?
Şuanlık kullanıma engel değil, herşey çalışıyor, sadece ekranı görmek güç..
Sabah sabah moraller çöktü, telefon 2 senede ilk kez donanım olarak hata verdi, bozuldu.
Sabah uyandım, telefonu şarjdan çıkardım %100 herşey normal.
İnstagramda storyleri izliyordum, telefon masanın üstünde, 'laptopumun şarjı takılı, şarj kablosunun üstüne koydum' (bunu neden yazdım bilmiyorum herşeyi olduğu gibi yazıyorum)
Sonra birden ekranda çizgiler oluşmaya başladı, yatay ve dikey...
Snaptendir dedim, uygulamadan çıktım yok...
Hemen yeniden başlattım, boot ekranında (mi logosunda bile hafif hafif vardı) dedim yandık. Telefon açıldığında hemen ekran görüntüsü alıp anneme attım, baktım ss'de sorun yok, dedim geçmiş olsun.
Resimelr aşağıda, bunun birden olma sebebi nedir, onarımı nasıldır ve ücreti ne kadardır?
Şuanlık kullanıma engel değil, herşey çalışıyor, sadece ekranı görmek güç..
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir