Mi5 PRO Satış tarihi belirsizliğini koruyor.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam pro modeli sadece siyah ve seramik kapak değil mi?
Sadece o değil. Pro modeli 2 ayrı şekilde sunuluyor. Siyah renkli olanın arkası seramik. Beyaz renkli olanın arkası ise cam. Arada da 100 Yuan'lık bir fark var.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Çinli arkadaşlarınız ile bizde iletişime geçelimde bizede alsın getirsin. Sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama :)

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Ben ticari olarak yapmıyorum hocam. elektronik teknisyeniyim. Firma sahipleri yılda 1-2 kez Çine fuara gidiyor. O zaman rica ediyorum alıyorlar. Modeller yeni olduğun için alması da zor oluyor. Abartmıyorum 1 aya yakın zamandır bu iş ile uğraşıyorum. Kendime almışken kotam doğrultusunda 2-3 tane fazla alıp özellikle forumda almak isteyen bazı hocalarıma da getirmeye çalışıyorum. Ve inanın ürünleri Çinliye aldırmamıza rağmen ulaşmak çok çok zor.

servetcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet CAN
Cihazım
Mi10T Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
3
35 yaşındayım hayatımda hiç akıllı telefon kullanmadım. :) Ama Xiaomi Mi5 Pro 128 Gb Siyah modeli gönlümü çelmiyor değil. :) İnşallah bizimde olur. Bir tek sanki sar değeri 1,49 sınırın altında olmasına rağmen rakiplerine oranla yüksek gibi geldi.

burk86

kısa yazabilecek kadar cok vaktim yok
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
mi4 64gb
Meslek
Tercüman
Konular
18
Hocam satın alacaksan Mİ5 PRO 4GB/128GB siyah-beyaz 1600 tl civarı :) Tabi kota durumum şu an belli değil. Söz verdiğim birkaç hocam var. Eğer fazla getirebilirsek görüşürüz.
1 tanede ben alırım pro dan :)

servetcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet CAN
Cihazım
Mi10T Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
3
Hocam satın alacaksan Mİ5 PRO 4GB/128GB siyah-beyaz 1600 tl civarı :) Tabi kota durumum şu an belli değil. Söz verdiğim birkaç hocam var. Eğer fazla getirebilirsek görüşürüz.

Vallahi Mustafa Bey bize kadar kalmaz muhtemelen ama eğer fazla olma gibi bir durum olursa gönül arzu eder elbette ki. :) Lakin yine de hayırlısı Allah'tan diyelim, nasip....

mukollini

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muharrem
Cihazım
LG P880
Konular
0
biz mi5 i alamadan adamlar yeni telefonu tanıtıyorlar :)

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Bu aralar piyasa rekabetine mi giriyorlar anlamadım. Bu kadar model çıkarmak gibi adetleri yoktu ama 1,5 yılın suskunluğunu mu atıyorlar acaba. Uzun sure beklediğimiz modeli aylar içinde eskittiler. Ve bu olay beni ve benim gibi dusunen xiaomi kullanıcılarını üzdü bir kismimizi da büyük oranda küstürdü.

HakanCOSKUN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HaKaN
Cihazım
RedmiNote10Pro
Meslek
Ar-Ge Uzmanı
Konular
31
35 yaşındayım hayatımda hiç akıllı telefon kullanmadım. :) Ama Xiaomi Mi5 Pro 128 Gb Siyah modeli gönlümü çelmiyor değil. :) İnşallah bizimde olur. Bir tek sanki sar değeri 1,49 sınırın altında olmasına rağmen rakiplerine oranla yüksek gibi geldi.

Hocam bence sar değerine pek takılmayın.Bu değerlerden kat be kat fazlasına gündelik hayatta maruz kalıyoruz.

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Xiaomi'nin bu yıl ve önümüzdeki yıl için belirlediği satış stratejisi üst segmentteki cihazlar arasında mümkün olduğunca fazla model ile yer alıp rakiplerinin pazar payını küçültmek olduğu ortaya çıkmıştır. her model çıktığında şaşıracaksanız eğer ben şimdiden söyleyeyim de Xiaomi üst segmente 3 cihaz daha çıkartacak.. :)

Üst Alt