Mi5 pro ayarlar/pil/performans

ismailbekil16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Sony
Konular
9
Arkadaşlar ayarlar performans bölümünde sistem animasyonları açık mı kalacak kapalı mı anlamadım ben onu açarsam şarjı daha mı çok gider bi yardım

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sas_sas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sururi
Cihazım
mi5
Konular
22
Pil tasarrufu için animasyonları kapatmak gerekir..

Oyla:

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Hocam ben de mi 5 proyu yeni aldım. Bildirim geldiğinde durum çubuğunu aşağı indirip bildirimi sağa çekerek silmek istediğinde zorlanıyor musun? Ya da bazı uygulamalarda aşağı ve yukarı kaldırırken sağa sola gitme gibi bir durum oluyor mu acaba?

Oyla:

katreileyl

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Şamil Tayyip
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
8
Hocam ben de mi 5 proyu yeni aldım. Bildirim geldiğinde durum çubuğunu aşağı indirip bildirimi sağa çekerek silmek istediğinde zorlanıyor musun? Ya da bazı uygulamalarda aşağı ve yukarı kaldırırken sağa sola gitme gibi bir durum oluyor mu acaba?
O problemi ben de yaşıyorum

Oyla:

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Şahsen telefonun dokunmatiğinin çok hassas olduğundan kaynaklandığını düşünüyorum
Bunun bir çözümü olmalı anlayan arkadaşlar yardımcı olsalar çok seviniriz.

Son düzenleme:
Oyla:

Red_d

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
O problemi ben de yaşadım sonra denemelerim sonucu farkettim ki kaydırmayı 90 derece ile yapmak gerekiyormuş yani sağa doğru dümdüz kaydırınca oluyor. Yazılımsal bir ayar sorunu. Geri bildirim olursa güncelleme ile daha kolay hale getirirler sanırım. Neyse ben çarpıyı (x) kullanarak hallediyorum zaten :)

Oyla:

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
O problemi ben de yaşadım sonra denemelerim sonucu farkettim ki kaydırmayı 90 derece ile yapmak gerekiyormuş yani sağa doğru dümdüz kaydırınca oluyor. Yazılımsal bir ayar sorunu. Geri bildirim olursa güncelleme ile daha kolay hale getirirler sanırım. Neyse ben çarpıyı (x) kullanarak hallediyorum zaten :)
Sadece bildirimlerde olsa sorun dediğin gibi "X" ile hallolur ama uygulamalarda da sorun oluyor, çok sık kullandığımız facebook ve instagram buna örnek.

Oyla:

Red_d

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Miui güncellendikçe bu sorunu farkedip düzelteceklerdir. Evet bazen gıcık oluyor ama alıştım artık, baş parmağım 90 derece sağ sol yapma yeteneği kazandı :) Şaka bi yana note 3 kullanıyordum android 5.0 güncellemesini TR ye 7 ay sonra verdiler ve hata düzeltmesi olan 5.0.1 ve 5.0.2 yi daha vermediler bile, öylece hatalarıyla kullandık sonra note 3 gibi telefona güncelleme desteğini kestiler 5.0 da kaldı. Samsung kullandığım zamanları düşününce kendime kızıyorum. Xiaomi en azından eski telefonlarına bile güncelleme veriyor, şirket anlayışı bakımından samsunga 5 çeker. Donanımsal sorun olmadığı sürece yazılım her zaman güncellenir ve düzeltilir.

Oyla:
Üst Alt