pm den iletişim numarası gönderir misin hocam
M mdhalil Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Halil Cihazım LG G3 Beat Yaş 34 Konum Konya Katılım 2 Ekim 2016 Konular 0 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 3 10 Ekim 2016 #31 pm den iletişim numarası gönderir misin hocam
O onurk_ Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım onur Cihazım Note 3 Pro Konum kütahya Katılım 14 Ocak 2016 Konular 3 Mesajlar 24 Tepkime puanı 4 Puanları 3 12 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #32 mdhalil' Alıntı: pm den iletişim numarası gönderir misin hocam Genişletmek için tıkla ... siteye alışamadım henüz hala pm yerini arıyrum
mdhalil' Alıntı: pm den iletişim numarası gönderir misin hocam Genişletmek için tıkla ... siteye alışamadım henüz hala pm yerini arıyrum
yenfiz Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım yusuf Cihazım Redmi note 3 Yaş 40 Konum ist Katılım 10 Ağustos 2015 Konular 4 Mesajlar 63 Tepkime puanı 20 Puanları 8 12 Ekim 2016 #33 Merhaba onurk_ kardeşim, pm attım size, ulaşmadıysa buradan yazarsanız sevınırım, bana gri renk note4 gereklı elınızde varmı bu aksam gelıp alsam?
Merhaba onurk_ kardeşim, pm attım size, ulaşmadıysa buradan yazarsanız sevınırım, bana gri renk note4 gereklı elınızde varmı bu aksam gelıp alsam?
O onurk_ Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım onur Cihazım Note 3 Pro Konum kütahya Katılım 14 Ocak 2016 Konular 3 Mesajlar 24 Tepkime puanı 4 Puanları 3 12 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #34 yenfiz' Alıntı: Merhaba onurk_ kardeşim, pm attım size, ulaşmadıysa buradan yazarsanız sevınırım, bana gri renk note4 gereklı elınızde varmı bu aksam gelıp alsam? Genişletmek için tıkla ... önbeyaz arka kasa gri - ön beyaz arka gold şeklinde cihaz mevcut
yenfiz' Alıntı: Merhaba onurk_ kardeşim, pm attım size, ulaşmadıysa buradan yazarsanız sevınırım, bana gri renk note4 gereklı elınızde varmı bu aksam gelıp alsam? Genişletmek için tıkla ... önbeyaz arka kasa gri - ön beyaz arka gold şeklinde cihaz mevcut