Yardım Mi5 Prime vs Mi5S

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
Arkadaşlar ikisi de şık ve güçlü cihazlar fakat ben en sorunsuzu arıyorum. Hangisinin kronik sorunu daha az ya da yok ? Mi5s in duyduğum tek sıkıntısı kameranın arasına toz kaçıp odaklama yapamamasıymış. Bu da her cihazda olmuyormuş.

Sizce hangi cihazı almalıyım ?

Crucify

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi6
Konular
3
Mi5s kullanan bir arkadaşım var yaklaşık 3 aydır kullanıyor. Bu süre içerisinde sadece parmak izi okuyucusu eskisine göre biraz daha geç algılamaya başlamış ama yine de hızlı algılıyor. Prime hakkında bir bilgim yok

Oyla:

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yeni her zaman yenidir, aklın yolu bir. Sağlamlık ve diğer bir çok artılar derseniz Mi5s derim. :)

Başka bir forumda sorduğum zaman Mİ5 Prime cevabını almıştım. Link atmak yasak değilse konuyu atayım.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Başka bir forumda sorduğum zaman Mİ5 Prime cevabını almıştım. Link atmak yasak değilse konuyu atayım.
Olabilir hocam bu sadece benim düşüncem en doğru kararı yinede siz vereceksiniz, size tavsiyem kullanıcı yorumlarını okuyup karar vermeniz. Takdir edersiniz ki kimse benim telefonum genelde kötü demez ;) Bana göre Mi5 deki eksikleri Mi5s de tamamladıklarını gördüm. Örnek verecek olsak Kamera, sağlamlık, İşlemci vb :)

Oyla:

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
Olabilir hocam bu sadece benim düşüncem en doğru kararı yinede siz vereceksiniz, size tavsiyem kullanıcı yorumlarını okuyup karar vermeniz. Takdir edersiniz ki kimse benim telefonum genelde kötü demez ;) Bana göre Mi5 deki eksikleri Mi5s de tamamladıklarını gördüm. Örnek verecek olsak Kamera, sağlamlık, İşlemci vb :)

Tavsiye eden kişiler Xiaomi kullanmıyordu zaten. Mi5s gördüğüm kadarıyla biraz evlatlık muamelesi görüyor. Yazılım olarak. Parmak izi okuyucusu da daha yavaş çalışıyormuş. Xiaomi Mi5s'in kamera sorunu da beni endişelendiriyor. Başıma gelirse diye korkuyorum. Kamera konusunda OİS yok ve hissediliyor gibi.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Tavsiye eden kişiler Xiaomi kullanmıyordu zaten. Mi5s gördüğüm kadarıyla biraz evlatlık muamelesi görüyor. Yazılım olarak. Parmak izi okuyucusu da daha yavaş çalışıyormuş. Xiaomi Mi5s'in kamera sorunu da beni endişelendiriyor. Başıma gelirse diye korkuyorum. Kamera konusunda OİS yok ve hissediliyor gibi.
Son güncellemeden sonra yerine oturmaya başladı yazılım konusunda. Parmak izi ise yeni rom ile sıkıntı çözüldü. Ayrıca Developer romlarda zaten hepsi çözülmüş durumdaydı. Kamera da evet OIS yok ama ama EIS var bana göre normal bir kullanıcı için hissedilir bir fark yok :)

Oyla:

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
Son güncellemeden sonra yerine oturmaya başladı yazılım konusunda. Parmak izi ise yeni rom ile sıkıntı çözüldü. Ayrıca Developer romlarda zaten hepsi çözülmüş durumdaydı. Kamera da evet OIS yok ama ama EIS var bana göre normal bir kullanıcı için hissedilir bir fark yok :)

Yani baya kusursuz oldu gibi ? O zaman Mi5s e talibim :D.

Oyla:
Üst Alt