Çözüldü Mi5 prime şarj sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zaferdemiroglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Mi 5 prime
Konular
1
8 -9 Aylık telefonumun şarjı 4 saat gidiyor.gece uçak modunda sabaha kadar yuzde 60 sarj yıyor 40 dakıkada sarj olan telefon 3 saatte sarjı bıtıyor acıl yardım sarj olurken yuzde 3 ten yuzde 30 a 2 dakıkada gelıyor bazen 1 dakıka ıcınde hızlı değişimler yaşıyorum şarj konusunda nedenleri ne olabılır?

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Forum kuralları gereği konu başlığı ve mesajların tamamını büyük harfle yazmak yasaktır.Konu başlığınız düzenlenmiştir. Sorunuzun cevabına gelecek olursak bu konu hakkında onlarca konu bulabilirsiniz forumda. Öncelikle pil tüketimi bölümünde şarjı neyin tükettiğine bakın. Miflash ile temiz kurulum yapmak bu tür sorunlara çare olabiliyor deneyebilirsiniz.

Oyla:

zaferdemiroglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Mi 5 prime
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu uyarıdan sonra şarjım hızlı tukenıyor

Yardım lütfewnn

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-02-15-06-25-46-668_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-02-15-06-25-46-668_com.miui.securitycenter.png
    91,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Oyla:

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Uçak modunda%60 şarj yemesi mi flash ya da uygulamanın pil kullanımını düzenlemekle olumlu sonuç verir gibi gelmiyor. Batarya ömrünüz kısalmış olabilir

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Uçak modunda%60 şarj yemesi mi flash ya da uygulamanın pil kullanımını düzenlemekle olumlu sonuç verir gibi gelmiyor. Batarya ömrünüz kısalmış olabilir
Batarya ömrünün kısalmış olma ihtimali var elbette ama özellikle güncellemeler sonrası android sistemi aşırı pil tüketebiliyor bu yüzden cihazı fabrika ayarlarına döndürmek veya miflash ile temiz kurulum yapmak çözüm olabiliyor.En azından pil değişimi yapmadan önce bunları denemek mantıklı.

Oyla:

hammerhead

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atacan Sinan
Cihazım
Mi Mıx2
Konular
2
Batarya ömrünün kısalmış olma ihtimali var elbette ama özellikle güncellemeler sonrası android sistemi aşırı pil tüketebiliyor bu yüzden cihazı fabrika ayarlarına döndürmek veya miflash ile temiz kurulum yapmak çözüm olabiliyor.En azından pil değişimi yapmadan önce bunları denemek mantıklı.
Katılıyorum. Fabrika ayarlarına döndür önce hiç değilse denemiş olursun olmazsa büyük ihtimal pil değişimi yapman gerekecektir. Ama son seçenek olarak tut onu diğerlerini dene en fazla bir gününü alır.

Oyla:

zaferdemiroglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Mi 5 prime
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen bende sıfırlamayı dusundum once yedekledım ve sıfırladım pıl eskısınden daha ıyı gıdıyor sabah 6 dan 12 ye kadar yuzde 70 e dustu hersey yoluna gırdı normal kullanımda yanı sabah altı gece 24:00 oldu buda yeterlı

Oyla:

hammerhead

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atacan Sinan
Cihazım
Mi Mıx2
Konular
2
aynen bende sıfırlamayı dusundum once yedekledım ve sıfırladım pıl eskısınden daha ıyı gıdıyor sabah 6 dan 12 ye kadar yuzde 70 e dustu hersey yoluna gırdı normal kullanımda yanı sabah altı gece 24:00 oldu buda yeterlı

Zaten bu gibi telefonlarda sabah 6'dan gece 10-11'e kadar gitmesi hepimizin işini görüyor. Sorununun çözülmesine sevindim (:

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt