Çözüldü Mİ5 Prime Şarj Problemi

mergin1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yok
Cihazım
mi5
Konular
1
Arkadaşlar merhaba, 8 ay önce 2 adet mi 5 prime aldım kendime ve eşime . Eşime aldığım mi 5 in şarj problemi var kafasına göre şarj alıyor ve ya almıyor,bazen hızlı şarj ediyor bazen geç şarj ediyor (10 saatte falan) . Şarj kablosunu taktığımda algılıyor ama şarj moduna geçmiyor. Şarj kablo ve adaptörleriyle ilgili bir problem yok diğer telefon normal bir şekilde şarj oluyor. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar. Teşekkürler.

Son düzenleme:

Tugrulxioami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi 5
Konular
13
hocam bende de bi anda yavaş şarj etmeye başlamıştı dediğiniz gibi bende kablo da sorun yok sorun olsa şarj etmez hiç düşüncesi ile telefon da sorun arayışına girmiştim kabloyu değiştirince herşey düzeldi sizinde kaliteli bir kablo ile denemenizi tavsiye ederim

mergin1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yok
Cihazım
mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bende de bi anda yavaş şarj etmeye başlamıştı dediğiniz gibi bende kablo da sorun yok sorun olsa şarj etmez hiç düşüncesi ile telefon da sorun arayışına girmiştim kabloyu değiştirince herşey düzeldi sizinde kaliteli bir kablo ile denemenizi tavsiye ederim

Hocam iki tane şarj kablosu var. Diğer telefonum sıkıntısız şarj oluyor o kablolarla. Kablodan desem hiç şarj etmez. Sıkıntılı olan tel bazen normal şarj ediyor. Kablolarda sıkıntı kesinlikle yok yani. Denedim iki şarj kablosunuda...
[doublepost=1519732620,1519717623][/doublepost]Konuyla ilgili bir fikri olan yok mu arkadaşlar ?

Tugrulxioami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi 5
Konular
13
kablolar orjinal mi . kablolar bozuk olunca fa ediyordu hocam benim telefon da gittim kaliteli bi kablo alarak sorunu çözdüm

trky01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türkay
Cihazım
Mi5 prime
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
0
Hocam iki tane şarj kablosu var. Diğer telefonum sıkıntısız şarj oluyor o kablolarla. Kablodan desem hiç şarj etmez. Sıkıntılı olan tel bazen normal şarj ediyor. Kablolarda sıkıntı kesinlikle yok yani. Denedim iki şarj kablosunuda...
[doublepost=1519732620,1519717623][/doublepost]Konuyla ilgili bir fikri olan yok mu arkadaşlar ?
elimde 2 amper çıkışlı apple ve huawei şarj cihazları var.. mi5 prime i ikisi de sorunsuz şarj ederken arkadaşımın mi5 i apple şarj aleti ile şarj olmuyor.. bazen telefon seçici davranıyor :)

mergin1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yok
Cihazım
mi5
Konular
1
Konuyla ilgili yardımcı olacak arkadaş yok mu?
[doublepost=1521263320,1519893774][/doublepost]Arkadaşlar telefon kapandı ve artık hiç şarj olmuyor. Bir ara kırmızı ışık yanıp sönüyordu şimdi oda yanıp sönmüyor. Hiç bir şekilde telefon şarj almıyor. Kesin olarak şarj adaptör ve kablosundan değil sorun. Denedim hepsini. Bu konuyla ilgili yardımcı olacak hiç kimse yok mu. Çoğu kişi bu şarj sorunundan şikayetci ama çözüm hiç bir yerde bulamadım forumda. Çözümü bilen kimse yok mu?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Konuyla ilgili yardımcı olacak arkadaş yok mu?
[doublepost=1521263320,1519893774][/doublepost]Arkadaşlar telefon kapandı ve artık hiç şarj olmuyor. Bir ara kırmızı ışık yanıp sönüyordu şimdi oda yanıp sönmüyor. Hiç bir şekilde telefon şarj almıyor. Kesin olarak şarj adaptör ve kablosundan değil sorun. Denedim hepsini. Bu konuyla ilgili yardımcı olacak hiç kimse yok mu. Çoğu kişi bu şarj sorunundan şikayetci ama çözüm hiç bir yerde bulamadım forumda. Çözümü bilen kimse yok mu?

Şarj girişini temizlediniz mi? Bu tarz sorunlar genellikle şarj girişi içerisinde biriken kir ve tozdan kaynaklanıyor.

mergin1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yok
Cihazım
mi5
Konular
1
Servise gönderdim bataryadaymış sorun. Bataryayı ücretsiz garanti kapsamında değiştirdiler. Delta servise teşekkür ederim.
[doublepost=1522558086,1522240975][/doublepost]Delta servise teşekkür etmekten vazgeçtim. Batarya değişmiş diye gönderdiler aynı sorun devam ediyor. Hiç kontrol yapmamışlar. telefon bazen şarj alıyor bazen almıyor. Herhalde batarya değiştikten sonra şarjda bir kere denemişler oda denk gelmiş şarj ederken öyle kargoya vermişler. Zaten yavaş şarj ediyor hiç mi kontrol etmediniz yahu. Kargoya verirkende başka semte göndermişler gidip başka semtten aldım telefonu. Ciddiyetsizsiniz arkadaş. Telefonu yaptık diye gönderiyorsunuz bozuk hala insan bir kontrollerini sağlar öyle gönderir. telefonu 1 haftada aldık beklediğimize değmedi. tekrar göndericem bakalım. demekki sorun bataryada değil..

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
Bana son gucellemeden sonra bisiler oldu bugun %15 de kapandi %57 sarj ettim o kadar kullandim gitmedi gorselde goruldugu gibi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edit: %15

Tavsiyem baska sürümde test edin isterseniz.

Son düzenleme:

mergin1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yok
Cihazım
mi5
Konular
1
Ben garantiye gönderdim telefonu. 1 hafta bekledi sonuç aynı. Şarjı bazen alıyor bazen almıyor. Alıncada 1 saatte .. %10 şarj ediyor. Sorun belli güncellemek veya sürümdensede onlarn yapması gerekir. Gerildiğim nokta deltanın hiç kontrol etmeden telefonu geri göndermesi. Arıyorsun ciddiyetsiz tavırlar falan. Telefon alırken delta garantili almam daha...

Üst Alt