Mi5 Prime Hızlı Şarj Sorunsalı

Cokomoko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Mi5 prime
Konular
2
Arkadaşlar daha yeni hepsiburada'nın kendisinden mi5 prime aldım herşey iyi hoş ama bu şarj aleti hızlı şarj destekliyor mu anlayamadım?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Destekleniyor ise bunu Hepsiburada'nın vermesi gerekir mı?
Ya da ürünü iade mı edeyim?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hayır hocam desteklemiyor. QC3 destekli olan şarjlarda QC3 simgesinin yer alması gerekli. Bu desteğe sahip olan avrupa girişli şarj aleti Xiaomi üretmiyor. Örnek resim aşağıya ekliyorum :)

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Cokomoko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Mi5 prime
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki hocam bu durumda qc3 şarj aleti talep etme hakkım var mı?
Benim anlamadığım nette herkese bu qc3 aparatli şarj aleti gitmiş bana neden Avrupa tipi qc2 yollanmış?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Peki hocam bu durumda qc3 şarj aleti talep etme hakkım var mı?
Benim anlamadığım nette herkese bu qc3 aparatli şarj aleti gitmiş bana neden Avrupa tipi qc2 yollanmış?

Kendileriyle iletişime geçip bir sorun isterseniz hocam. Biz kendi marketimizde sattığımız telefonlarda bu durumu da özel olarak kontrol ediyoruz ancak diğer mağazalar hakkında maalesef bilgim yok.

Cokomoko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Mi5 prime
Konular
2
Geçtim zaten üstelik ilanda böyle bir durumda belirtilmemiş, ne bileyim qc3 müzik değil mı?

Cokomoko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Mi5 prime
Konular
2
Yanlış yazmışım düzenle butonu görmediğim duzeltemedim

Cokomoko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Mi5 prime
Konular
2
2 gün önce burada belirtmiştim bana qc2.0 destekli şarj aleti gönderilmişti. Hepsiburada'ya durumu yazdım ve bu gün başvurum sonuçlandı.

Umarım bu gelen qc3.0 desteklidir.
Henüz gönderilecek ürün qc3.0 destekli mi öğrenemedim ama?

okang92

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Mi5 Prime
Meslek
Mühendis
Konular
0
21.07.2017 tarihinde hepsiburada üzerinden aldım Mi5 Prime telefonumu. QC3 ile geldi telefon. Aynı resimde gösterdiğiniz gibi QC3 ün simgesi yer alıyor ve gerçekten çok hızlı şarj ediyor. Fakat sabit yüksek akım sürdüğünden (2.4A civarı) dolayı cihaz çok ısınıyor. Ben bu telefonu normal şarj etmek istiyorum. Adaptörü mü değişeceğim, yoksa telefon içerisinden yazılım ile kontrol edilebilen bir yer var mı? Örneğin; Samsung Galaxy S7 de hızlı şarj adaptör var fakat istendiği takdirde yazılım ile kontrol edilip telefon normal veya hızlı şarj edilebiliyor. Bunun gibi bir şey mevcut mu diye soruyorum yani :) Ben ayarları biraz kurcaladım fakat hızlı şarj gibi bir ayar bulamadım.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
21.07.2017 tarihinde hepsiburada üzerinden aldım Mi5 Prime telefonumu. QC3 ile geldi telefon. Aynı resimde gösterdiğiniz gibi QC3 ün simgesi yer alıyor ve gerçekten çok hızlı şarj ediyor. Fakat sabit yüksek akım sürdüğünden (2.4A civarı) dolayı cihaz çok ısınıyor. Ben bu telefonu normal şarj etmek istiyorum. Adaptörü mü değişeceğim, yoksa telefon içerisinden yazılım ile kontrol edilebilen bir yer var mı? Örneğin; Samsung Galaxy S7 de hızlı şarj adaptör var fakat istendiği takdirde yazılım ile kontrol edilip telefon normal veya hızlı şarj edilebiliyor. Bunun gibi bir şey mevcut mu diye soruyorum yani :) Ben ayarları biraz kurcaladım fakat hızlı şarj gibi bir ayar bulamadım.

Maalesef bu ayar bulunmuyor hocam. Bu ısınma cihazınıza zarar vermeyecektir ancak yine de içiniz rahat etmezse özellikle sıcak havalarda farklı bir adaptör kullanabilirsiniz.

Üst Alt