Soru Mi5 Prime Epic Rom;

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Merhabalar, tonlarca rom denememe rağmen miui'den vazgeçememem sebebiyle epic rom yükleyeceğim fakat batarya açısından hangi sürümü en çok beğenilmişti bilen veya hali hazırda hala o sürümü kullanan mi5 kullanıcıları varsa ve bana yardımcı olursa çok sevinirim. Herkese iyi akşamlar diliyorum.

coldfire

Herkes kendi ateşini başkasının Cehenneminde sınar
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Gölpinar
Cihazım
poco F5
Konular
7
epic 8.2.1 sürümü kullanıyorum google kamera çalışıyor.her şey güzel sadece bir süre sonra dokunma durumu ekrana dokunmatik gibi oluyor.dokunma durumu nasıl hassaslaştırabilirim.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
epic 8.2.1 sürümü kullanıyorum google kamera çalışıyor.her şey güzel sadece bir süre sonra dokunma durumu ekrana dokunmatik gibi oluyor.dokunma durumu nasıl hassaslaştırabilirim.
Hiçbir fikrim yok hocam,umarım konu sayesinde sorunuza cevap bulabilirsiniz siz de. Rica etsem ekran sürenizi paylaşabilir misiniz benimle ?

Oyla:

coldfire

Herkes kendi ateşini başkasının Cehenneminde sınar
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Gölpinar
Cihazım
poco F5
Konular
7
Hiçbir fikrim yok hocam,umarım konu sayesinde sorunuza cevap bulabilirsiniz siz de. Rica etsem ekran sürenizi paylaşabilir misiniz benimle ?
ekran süresini dikkate almadım kendimce iş dönüşü rutin batarya durumunu kontrol ederek bakıyorum.epic romda eve gelince yüzde 65 de oluyor.miui pro da yüzde 45 sabah ve eve geliş süresi yaklaşık 10 saat 4.5 g açık normal kullanım

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
ekran süresini dikkate almadım kendimce iş dönüşü rutin batarya durumunu kontrol ederek bakıyorum.epic romda eve gelince yüzde 65 de oluyor.miui pro da yüzde 45 sabah ve eve geliş süresi yaklaşık 10 saat 4.5 g açık normal kullanım
Anladım dostum yine de teşekkür ederim :)

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Oyla:

prgali

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaman
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Kötü değil aslında ama miui ayrı

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle örnek veriyim stok ya da miui özel rom ollmadı custom romları yükledim denedim
customlar nerdeyse boş kasa gelıo ona rağmen tıka basa dolu stok kadar acaba dengeli mi pil bitimi sorusunu akıldan atmıo

illa ki mıuı madem
stokta kalıp gereksiz uygulamaları mı temizlemek yoksa epic-pro-globe gibi yazılımlarda mı kalmak

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Şöyle örnek veriyim stok ya da miui özel rom ollmadı custom romları yükledim denedim
customlar nerdeyse boş kasa gelıo ona rağmen tıka basa dolu stok kadar acaba dengeli mi pil bitimi sorusunu akıldan atmıo

illa ki mıuı madem
stokta kalıp gereksiz uygulamaları mı temizlemek yoksa epic-pro-globe gibi yazılımlarda mı kalmak
Bilmiyorum ama miui nin verdiği zevki aosp vermiyor. Sanırım en iyisi orijinal romlar.

Oyla:

prgali

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaman
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Bilmiyorum ama miui nin verdiği zevki aosp vermiyor. Sanırım en iyisi orijinal romlar.

CUSTOM TARAFINA GENELDE daha fazla-ram pil için kayıyoruz nitekimde ram olarak daha fazla veri sunduğu aşikar pil tarafında orjinal romlar gibi emin değilim boşalım konusunda

MIUI STOK yada MIUI ozel rom kullanıcaksakta pil performans için eski sürümlerde kalmak çok daha iyi ,
Örneğin miui 8.1 ya da miui 8.2
EPIC 9.0.3 ne kadar yeni yazılım o kadar ram ve güç tüketimi zaten arka planda kullanmadığın uygulamalar yeterince hakım olsanda tüketim yapıyor . O yüzden ben şahsen miui 9'a stok olarak geçemiyorum hele miui 10 hi düşünmüyorum PİL söz konusu

Oyla:
Üst Alt