İpucu Mİ5 parmak izi sensörü ayarlama

korkmazay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayhan
Cihazım
mi5
Konular
2
Forumda belki vardır ama ben bulamadım.
Mi5 Cihazını İngilizce kullanan arkadaşlar için yabancı sitelerden nasıl yapıldığını anlatayım dedim.
Belki birileri faydalanır..

Xiaomi MI5 Parmak İzi Tarayıcı ayarlamak için

Cihazınızda

1. Ayarlar (setting) giriyoruz.

2. Ekran kilid ve şifre (Lockscreen and password) ardından Ekran kilidi ve parmak (ScreenLock and finger)
bölümüne girin.

3- Parmak İzi Ekle (Add Fingerprint) seçeneğini tıklayın.

4. MI5 üzerinde parmak izi şifre kurulum yapmak için önce, kurulum yedekleme şifresi, desen şifresi (Pattern) yada pin bunlardan birisi zorunludur. Ayarladığınız şifreyi giriyoruz

5. Sonra Mİ5 cihaz üzerinde parmak izinizi kaydetmeniz için ekran açılır ve parmağınızı ana butona iz tamamlanana kadar yukarıdan aşağıya koyunuz..

6- Bir onay mesajı cihazınızda görüntülenen kadar sensör üzerine parmağınızı defalarca yerleştirmek gerekir

7- Parmak izi başarıyla kayıt edildikten sonra parmak izi özelliklerine erişmek için seçeneğini seçmeniz gerekir .

Kilit Ekran, Çocuk modu ve dosya gezgini için parmak izi güvenliği kullanilabilir.

Son düzenleme:

yuri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yucell
Cihazım
mi5s
Konular
0
Sayın hocam aynen yapıyorum. Ama evdeki herkesin parmak izi ile ekran açılıyor. Buna nasıl bir çare bulmalı. Herkesin parmak izi ile ekran açılacaksa parmak izine ne gerek var ozaman

terriblephoenix24

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mİ5 PRİME
Konular
18
Sayın hocam aynen yapıyorum. Ama evdeki herkesin parmak izi ile ekran açılıyor. Buna nasıl bir çare bulmalı. Herkesin parmak izi ile ekran açılacaksa parmak izine ne gerek var ozaman
İlginç bir durum bende öyle bir sorun yok iki parmak tanımlı cihazımda diğerlerini dokundurduğum zaman okumuyor

Berzan_201

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan Koçh
Cihazım
Mi 5 prime
Konular
0
Selam yaklaşık 1aydır xiaomi mı 5 prime kullanıyorum. Parmak izi özellikleri mı sorunsuz kullaniyordum. Bu sabah telefonda parmak izi özelliğinin gittiğini farkettim. Ayarlar kısmında da yok olmuş. Bilen arkadaşlar ne olduğu konusunda yardımcı olursa sevinirim. Xiaomi yıl çok sevmiştim. Lütfen acil

Üst Alt