Yardım Mi5 parmak izi okuyucu sorunu

memintok

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Diş Hekimi
Konular
1
Öncelikle herkese merhaba. Bu sabah uyandığımda telefonumun parmak izi okuyucusunun hiçbir şekilde çalışmadığını gördüm. Hata verme, yeniden deneyiniz vb. uyarılar bile vermiyor. Kilit ekranı ayarları kısmında dahi parmak izi okuyucusu ayarları görünmüyor. Parmak izi okuyucu özelliği hiç yokmuş gibi şu an. Telefonun son güncellemesini iki gün önce yaptım. Bu sabaha kadar hiçbir sorun yoktu. MIUI8 7.6.29 sürümünü kullanıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :(

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Merhaba bu sorun birçok arkadaşımız tarafından karşılaşılan yazılımsal kronik bir problem ancak 8.2.2.0 güncellemesi ile çözülmüş durumdadır.Ben şahsen uzun zamandır bu sorunu yaşamıyorum. Yanlız temiz kurulum yapmalısınız.

Oyla:

Elitekillaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
5
zaten kararlı ve xiaominin sitesinde romdan yükleme yapıldı ama hala aynı problem devam etmekte. sürüm 8.2.2.0

Oyla:

iberkforce

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
berkant
Cihazım
mi5
Konular
0
arkadaşlar cihazımda parmak izi okuyucu birden görevini yapmayarak kapasitör devre dışı kaldı hatta bu arada cihaz menüleri ve ara yüzü gidip gelmeler yaşadı forumlarda kilit ekranı devre dışı bırakılıp yeniden başlatmamız gerektiği ile bir yazı okudum aynı yolu izleyerek menülerden ayarları değiştirerek kilit ekranındaki parmak izi okuyucu ile olan kısmın aktif olarak geri geldiğini gördüm sorunu bu yolla hallettim global rom ile ilgili bir işlem yapmadım fakat bu durum oldukça sistemsel olabildiği gibi güncellemelerle olabileceği ihtimalini gösterdi diyebilirim.

Oyla:
Üst Alt