Rom Mi5 Nougat 7.1.19 Global Beta Rom ( Offical )

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Beta 6.1.10 sürümündeyim güncelleme olarak uyarı geliyor iki sefer güncelle dedim ama doğrulanamayan güncelleme diyor. Bu sefer indirip güncelleme yöneticisi ile gösterdim dosyayı ama güncelleme doğrulanamıyor uyarısı alıyorum. Yapmam gereken bir şey var mı?

6.1.10 Sürümünü Kullanırken Sistemde Değişiklik Yaptıysanız Yükleyemezsiniz.
Mesala TWRP Yüklemek, Root Yapmak vs..

Bunları Yaptıysanız Fastboot Romunu İndirip, Mi Flash İle Yüklemek Zorundasınız Demektir ;)

SerhatEsen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 5
Konular
0
Bu romu kuran arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Ses düzeyi, ram düzeyi, şarj düzeyi, işlemci çok harcıyor mu diye
Çok bariz bir fark görmedim. Aşırı aktif kullanmıyorum telefonu, dün bi ekran süresine baktım 8 saatte %49 a düştü, wifi üstünden internet kullanıyorum. Whatsappta ufak bi sorun var resim gönderirken yazı kutusu aötfa kalıyor. Yapmamı istediğin bi test vs varsa söyle yapayım.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Çok bariz bir fark görmedim. Aşırı aktif kullanmıyorum telefonu, dün bi ekran süresine baktım 8 saatte %49 a düştü, wifi üstünden internet kullanıyorum. Whatsappta ufak bi sorun var resim gönderirken yazı kutusu aötfa kalıyor. Yapmamı istediğin bi test vs varsa söyle yapayım.

8 saat ekran suresinde yari yariya inmesi olaganustu bisy. Global romda 4 saatde bitiyor. Memnunmusun peki. Gozlemledigin hicmi bisey yok :) bugun bende donucem :)

blauzahn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşad
Cihazım
Mi5
Konular
0
6.1.10 Sürümünü Kullanırken Sistemde Değişiklik Yaptıysanız Yükleyemezsiniz.
Mesala TWRP Yüklemek, Root Yapmak vs..

Bunları Yaptıysanız Fastboot Romunu İndirip, Mi Flash İle Yüklemek Zorundasınız Demektir ;)
Hiç bir değişiklik yapmadım aldığım günden bu yana güncelleme geldikçe kuruldu. Bu son güncellemeyi kurmadı bir türlü..

SerhatEsen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 5
Konular
0
8 saat ekran suresinde yari yariya inmesi olaganustu bisy. Global romda 4 saatde bitiyor. Memnunmusun peki. Gozlemledigin hicmi bisey yok :) bugun bende donucem :)

Gelen bildirimleri kaydırmada sorun yaşıyorum bazen, bildirim çekmecesi kapanıveriyor.

Arada anlamsızca klavye değiştir diyor.

Ekran aydınlatması otomatikte bi ara sapıttı ama sonra düzeldi.

Bnm de bir sorum var swiftkey klavyede tahmini nasıl kapatıyoruz, ilk defa kullanıyorum bulamadım.

tsugayu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
5
Gelen bildirimleri kaydırmada sorun yaşıyorum bazen, bildirim çekmecesi kapanıveriyor.

Arada anlamsızca klavye değiştir diyor.

Ekran aydınlatması otomatikte bi ara sapıttı ama sonra düzeldi.

Bnm de bir sorum var swiftkey klavyede tahmini nasıl kapatıyoruz, ilk defa kullanıyorum bulamadım.

Aynen bende swiftkey'de tahmin bar'ını kapatmak istiyorum ama bulamadım.

Benim gözlemlediğim CPU-Z ile baktığımda sadece 1. ve 2. çekirdekler çalışıyor onlar da maksimum 1363 Mhz'de. 3. ve 4. çekirdekler durduruldu yazıyor. Ben telefonu alır almaz fake rom dan 7.1.19'a geçtim, o yüzden öncesinde donanımsal bir sorun var mıydı yok muydu bilemiyorum. Eğer özellikler bakımından çok bir kısıtlama olmayacaksa Global Stable sürümünü yüklemeyi düşünüyorum. İkisini de kullananlar varsa aralarındaki farkları belirtirlerse sevinirim.

dizefurkan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Aynen bende swiftkey'de tahmin bar'ını kapatmak istiyorum ama bulamadım.

Benim gözlemlediğim CPU-Z ile baktığımda sadece 1. ve 2. çekirdekler çalışıyor onlar da maksimum 1363 Mhz'de. 3. ve 4. çekirdekler durduruldu yazıyor. Ben telefonu alır almaz fake rom dan 7.1.19'a geçtim, o yüzden öncesinde donanımsal bir sorun var mıydı yok muydu bilemiyorum. Eğer özellikler bakımından çok bir kısıtlama olmayacaksa Global Stable sürümünü yüklemeyi düşünüyorum. İkisini de kullananlar varsa aralarındaki farkları belirtirlerse sevinirim.

Deneyimlediğimiz şey ortak, bende stabil roma dönmeyi düşünüyorum. Az önce oyunda multitouch gitti ve az daha kıracaktım telefonu. Ekranı kapat aç yapınca düzeldi ama...arada yaptığı sıkıntılar ve sarjı ufaktan kanser etmeye başladı. Eğer stabil ve developer romu deneyenler varsa arasındaki farkı söyleyebilir mi?

SerhatEsen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 5
Konular
0
Şimdi cpu-z ile baktım, maks hız 1.36 ve, 3. 4. çekirdekler durdu yazıyor.

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
8 saat ekran suresi ile %50 şarj imkansız birşey. Arada belirli bir süre sarja takıldığını düşünüyorum telefonun.

Üst Alt