Yardım Mi5 MIUI9

mvsyrsln

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
veli
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
29
Merhabalar, Mi5 telefonuma MIUI 9 güncellemesi yapmalı mıyım? Kullanan arkadaşların bir sıkıntısı oldu mu? Veya ne gibi farklar var yazabilir misiniz?

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
en.miui.com sitesinden indirip yapabilirsin. yukarda yazmıştım tekrar yazıyorum. en.miui.com sitesine git orda sağda MIUI9 var onu seç. Sonra telefon modelini bul onu seç. Ardından açılşan sayfada üstteki sürüm değilde altta olan 7.9.22 mi9 betayı seç telefonuna indir. indikten sonra telefonun dan ayarlar sonra telefon hakkındayı seç altta sistem güncellemelerini seçsağda üstte üç nokta var onu aç. Güncelleme paketini seçde sonra çıkan dosyalarda download aç ve indirdiğin sürüme dokun tamam de bu kadar

Oyla:

xygtx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit Kanat
Cihazım
Mİ5 Prime
Konular
0
en.miui.com sitesinden indirip yapabilirsin. yukarda yazmıştım tekrar yazıyorum. en.miui.com sitesine git orda sağda MIUI9 var onu seç. Sonra telefon modelini bul onu seç. Ardından açılşan sayfada üstteki sürüm değilde altta olan 7.9.22 mi9 betayı seç telefonuna indir. indikten sonra telefonun dan ayarlar sonra telefon hakkındayı seç altta sistem güncellemelerini seçsağda üstte üç nokta var onu aç. Güncelleme paketini seçde sonra çıkan dosyalarda download aç ve indirdiğin sürüme dokun tamam de bu kadar
Sagolasin . Guncelleme sifresi cozuluo dio ne oluyo o

Oyla:

xygtx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit Kanat
Cihazım
Mİ5 Prime
Konular
0
Hocam android 7.0 nrd90m oldu. Arkadas hatali falan bi seyler dedi nerdir bu nrd90n

Oyla:

mvsyrsln

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
veli
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
29
Hocam android 7.0 nrd90m oldu. Arkadas hatali falan bi seyler dedi nerdir bu nrd90n
Bendeki de şu an NRD90M, hatadan kasıt ne bilmiyorum? Öyle bi şey varsa beni de bilgilendirir misin?

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Hatalı değil doğru android NRD90M bunda bir yanlışlık yok. Bence düzeltmeye çalışma asıl doğrusu bu zaten

Oyla:
Üst Alt