Yardım Mi5 MIUI9

mvsyrsln

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
veli
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
29
Merhabalar, Mi5 telefonuma MIUI 9 güncellemesi yapmalı mıyım? Kullanan arkadaşların bir sıkıntısı oldu mu? Veya ne gibi farklar var yazabilir misiniz?

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Merhaba öncelikle şunu söylim. MIUI9 güncellemesi beta sürümüdür. Sabit sürüm değil geliştirilebilir sürümdür bundan dolayı ufak tefek hatalar olabilir. Şöyle açıklim bitmiş bir güncelleme değil test sürümüdür. Yok ben hiç sorun istemiyorum diyorsan V8.5.3.0.NAAMIED (MIUI8) sürümünü kullan. Bitince MIUI9 kullanırsın. Ama ben MIUI9 kullanıyorum. Bu test sürümü olduğu için yaklaşık her hafta güncelleme geliyor bu çok zevkli. Çok sorun yok aslında ufak tefek sıkıntılar var. Mesela bazı öğeler ingilizce takvim cevapsız çağrı gibi. Genel olarak iyi bana daha hızlı geldi. Kullanımı daha rahat görsel daha güzel. MIUI8 de bildirim geldiğinde sadece bildirim panelinde gözüküyordu ama açamıyordun. MIUI9 daysa dokunup açabiliyorsun. Bazı yeniliklerde var. Bana sorarsan MIUI9 güncellemesi yap

Oyla:

mvsyrsln

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
veli
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapacak gibiyim. Çift ekran özelliği özellikle beni cezbeden nokta. :) Evet ufak tefek sıkıntılar olması normaldir elbette, ama üstünden belli bir süre geçmiş ilk günkü gibi olmaz sanırım. Teşekkürler değerli yorumunuz için. :)

Oyla:

restblue

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Boş
Konular
0
Merhaba öncelikle şunu söylim. MIUI9 güncellemesi beta sürümüdür. Sabit sürüm değil geliştirilebilir sürümdür bundan dolayı ufak tefek hatalar olabilir. Şöyle açıklim bitmiş bir güncelleme değil test sürümüdür. Yok ben hiç sorun istemiyorum diyorsan V8.5.3.0.NAAMIED (MIUI8) sürümünü kullan. Bitince MIUI9 kullanırsın. Ama ben MIUI9 kullanıyorum. Bu test sürümü olduğu için yaklaşık her hafta güncelleme geliyor bu çok zevkli. Çok sorun yok aslında ufak tefek sıkıntılar var. Mesela bazı öğeler ingilizce takvim cevapsız çağrı gibi. Genel olarak iyi bana daha hızlı geldi. Kullanımı daha rahat görsel daha güzel. MIUI8 de bildirim geldiğinde sadece bildirim panelinde gözüküyordu ama açamıyordun. MIUI9 daysa dokunup açabiliyorsun. Bazı yeniliklerde var. Bana sorarsan MIUI9 güncellemesi yap
Hocam merhabalar, MIUI9 için telefona root falan attınız mı yoksa kendi güncelleme sayfasından ulaşmak mümkün mü? Benim telefonumda root falan yok onun için soruyorum

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Merhaba. root atmana gerek yok. Kendi güncelleme sayfasından ulaşabilirsin. en.miui.com sitesine git orda sağda MIUI9 var onu seç. Sonra telefon modelini bul onu seç. Ardından açılşan sayfada üstteki sürüm değilde altta olan 7.9.22 mi9 betayı seç telefonuna indir. indikten sonra telefonun dan ayarlar sonra telefon hakkındayı seç altta sistem güncellemelerini seçsağda üstte üç nokta var onu aç. Güncelleme paketini seçde sonra çıkan dosyalarda download aç ve indirdiğin sürüme dokun tamam de bu kadar

Oyla:

xygtx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit Kanat
Cihazım
Mİ5 Prime
Konular
0
Merhaba benim telefon 8.1.2.0 da ve guncelleme kontrol edince uygun guncelleme yok dio miui 9 olmasada 8 in kararli olan diger surumlerine nasil gecebilirim

Oyla:

enverdv

Bosch Test Equipment Service Engineer
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enver
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Uzman Tekniker
Konular
20
Bootloader kilidi açık değilse Kararlı Rom'dan Beta Rom'a öyle geçemeyebilirsiniz.
Xiaomi Tool programı ile MIUI9'a geçebilirsiniz. İyi forumlar

Oyla:
Üst Alt