- Adım
- Ersoy
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 1
Mi 6 için olanı linkten indirip güncelleyici ekranından zip dosyasini seçip yapabilir miyiz? Beni aydınlatır mısınız?
evet, bende sorunsuz yüklendi. sadece güncelleme kısmında paket seç diyip yükleyebilirsiniz.Mi 6 için olanı linkten indirip güncelleyici ekranından zip dosyasini seçip yapabilir miyiz? Beni aydınlatır mısınız?
Aynen dediğiniz şekilde kurulum yaptım. Şuan için hiç bir sıkıntı yok. Sizin kararınız diyelim. Yakın zamanda internet imkanım sınırlı olacağı için direk yükledim.Nasıl kurdunuz hocam? Benim cihazda 9.5.8.0 kararlı yüklü. Dosyayı indirip güncelleyeci uzerinden üç noktadan indirdiğim dosyayı göstererek kurabilir miyim? Kurarsam bir sıkıntı olur mu? Yoksa otomatik güncellemeyi beklemem daha mı iyi olur?
Mi note 2 ye gelip mi note 3 e gelmemesi nasıl bi kafa ya
Mi Mix 2s ve Mi 8 serisine Android P ile geleceği söyleniyor.Çünkü sizin cihazınız ara model ilk etap cihazlarına gelecek sadece sonraki aylarda ikinci etap cihazlarına gelecektir bekleyiniz ilk etap cihazları
Mi Mix 2
Mi Mix 2S
Mi Mix
Mi 5
Mi 6
Mi Note 2
Redmi S2
Redmi Note 5
Mi Mix 2S Android P testi yapılıyor o yüzden gecikebilir
Veriler siliniyor mu peki hocamAynen dediğiniz şekilde kurulum yaptım. Şuan için hiç bir sıkıntı yok. Sizin kararınız diyelim. Yakın zamanda internet imkanım sınırlı olacağı için direk yükledim.
Veri silinmesi olmadı hocam ben deVeriler siliniyor mu peki hocam
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyw peki nerden indirdin link atarmisinVeri silinmesi olmadı hocam ben de
Yukarıda var hocamEyw peki nerden indirdin link atarmisin