Rom mi5 miui 9 rom hk.

Mustayfa06

Ŋє мυTℓυ Tüякüм Đιуєηє!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Benimde bölge Türkiye miui9 güncellemesi öğlen 1 civarı ota'dan geldi, şuan yüklüyorum.

Manliga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Konular
0
Ben yukledim telefon çok hızlandı bildirimlerde değişiklik yok

emr61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emr
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
Sarjıda bı soylersenız ıyı olur betada su gıbı ıcıyordu.
Masıx romu kullanıyorum ıns 9 guzelse gecerım. Guncelleme alamayanda sıteden ındırıp telefon hafızasına atıp guncelleme paketı sec dıyıp kurdurabılır verılerınız gıder ancak flashlayamayanlar ıcın soyluyorum

Blitzift

mess with the best, die like the rest.
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Developer
Konular
1
Ben de MIUI 9.1 güncellemesini güncelleyiciden aldım otomatik olarak geldi. Fakat güncelleme sonrası, ana ekrandaki en alt satırdaki ikonların metinleri silindi. Ayarları kurcaladım fakat geri getiremiyorum. Çözüm önerisi olan var mı?

szrgvnc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
Mi5 Prime
Meslek
Stajyer Doktor
Konular
13
Merhabalar ya ben çok takip edemedim ama guncelleyici den arıyorum bulamıyorum mi 5 prime telefonum. Bölgeyi Hindistan ya da Rusya yapıyorum yine olmuyor. Hindistan yapınca yukarda arkadaşın belirttiği gibi hiçbir bölge seçili olmuyor. Siteden indirip kurmak da ne derece güvenli yani hangi site ne kadar uygun bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Beklemek çözüm mü yani geliri yarinfilan

Erbain

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
25
Bende linkten indirdim fakat hata veriyor. İt's not allowed to upgarade to unofficial ROM packed. Diye ata veriyor

Mustayfa06

Ŋє мυTℓυ Tüякüм Đιуєηє!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Ben de MIUI 9.1 güncellemesini güncelleyiciden aldım otomatik olarak geldi. Fakat güncelleme sonrası, ana ekrandaki en alt satırdaki ikonların metinleri silindi. Ayarları kurcaladım fakat geri getiremiyorum. Çözüm önerisi olan var mı?

Aynı sorun bende de var + son uygulamaları kapatamiyorum soldaki tuşa basılı tutup kapatiyorduk ama son güncellemeden sonra basılı tutunca hiç bir şey çıkmıyor. Bu sorun varmı sizde ?

Edit : Ayarları kurcalayarak 2. Sorunumu çözdüm ama ilk sorunun çözümü yok sanırım.

Son düzenleme:

Blitzift

mess with the best, die like the rest.
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Developer
Konular
1
Aynı sorun bende de var + son uygulamaları kapatamiyorum soldaki tuşa basılı tutup kapatiyorduk ama son güncellemeden sonra basılı tutunca hiç bir şey çıkmıyor. Bu sorun varmı sizde ?

Edit : Ayarları kurcalayarak 2. Sorunumu çözdüm ama ilk sorunun çözümü yok sanırım.

Evet, başta bende de son uygulamalar kapatılmıyordu. Cihazı yeniden başlatınca sorun çözüldü. Aynı zamanda bildirim paneli de açılmıyordu, reboot ile çözüldü. Ama o ikonlardaki metinlerin kaybolmasına henüz sanırım bir çözüm bulabilen yok.

S

sinan345

Guest
alt satırda metinlerin kaybolması doğal miui 9 da böyle anormal bir durum yok yani arkadaşlar bende otadan guncelledim betaya gore guzel betadaki gelistirmelerin hepsi yok sanırım sonraki kararlı surume verecekler ama hız performans iyi gorunuyor.

Üst Alt