Benim de 8.1 kararlı sürüm diyor ama güncelleme yok diyor
Biraz bekleyin veya bölgeyi Hindistan yapıp deneyin, son olarak güncelleme gelmezse indirip kurabilirsiniz.Bende de 8.1.2.0 | Kararlı yazıyor ve halen güncelleme almadım. Xiaomi Mi 5 Prime bendeki
Arkadaşa katılıyorum. 8.2.0 güncellemesini yükleyerek 15 gün kadar kullandım. Dün akşam 8.1.2 sürümüne geri döndüm. En stabil ve ekran süresi bakımından en verimli kararlı sürüm 8.1.2 sürümü bence. Bu sürümden 8.1.4 e geçtiğinizde bile pil ve ekran süresi azalıyor. Demedi demeyinarkadaşlar eğer 8.2 ye güncellemeyen varsa kesinlikle güncellemesin. yeni güncellemede wi-fi sorunları var wifi bağlı olmasına rağmen uygulama indirme ve mesaj göndermelerde sıkıntı çıkıyor. bir önceki sürüm olan 8.1.4.0 iyi bunu kullanın.
Vay telefonu kullanmaya başladın demek. Wipe lar güncellemelerwipe yapmadan bile wifi sorunları yaşamadım.8.2 yükledim bootloader açtım wipe yaptım tekrar programları yükledim.Şarj konusunda da benim için sıkıntı yok.Herkesin beklentisi farklıdır.
evet hocam çok şükür kullanmaya başladıkVay telefonu kullanmaya başladın demek. Wipe lar güncellemeler
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi