Yardım Mİ5 MiFlash Yardım

ersinss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
İcra Katibi
Konular
25
Evet arkadaşlar şuanda mi5 cihazımda çin developer rom var. Bootloader kilidi açık. Fastboot'tan global stabil roma geçeceğim. Sormak istediğim soru en altta yazan flash all, flash all except storage, flash all except data and storage seçeneklerinin anlamı nedir ? Ve hangisini seçmeliyim ?

Not: Bu arada fotoğraftaki romu yüklemeyeceğim en son çin dev attığım için öyle kalmış :)

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
Evet arkadaşlar şuanda mi5 cihazımda çin developer rom var. Bootloader kilidi açık. Fastboot'tan global stabil roma geçeceğim. Sormak istediğim soru en altta yazan flash all, flash all except storage, flash all except data and storage seçeneklerinin anlamı nedir ? Ve hangisini seçmeliyim ?

Not: Bu arada fotoğraftaki romu yüklemeyeceğim en son çin dev attığım için öyle kalmış :)

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
flash all: (Bunu tercih etmenizi tavsiye ederim) Cihazı tamamen sıfırlar ve tümden sıfır rom kurar.
flash all except storage:Bu seçenekte depolama alanınız hariç tüm verileri siler
flash all except data and storage:Bu seçenekte veriler ve depolama alanı hariç siler hatta silmez diyebiliriz bu seçenek için :) Hiç tavsiye etmiyorum.

Oyla:
Üst Alt