Yardım mi5 mi logosunda kaldı ?

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
arkadaşlar mi5 telefonuma twrp'den 8.2 global stabil flashladım hata almadım fakat telefon mi logosunda kaldı sebebi ne olabilir ?

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
dosya eksik inse kuraren hata verir hocam Burdaki anlatım ile kurabilirsiniz.

Mı flash programıyla yüklenen romlar ayrıdır recovery veya güncelleyici ile yüklenen romlar olmaz bilginiz olsun.
Ve çok teşekkürler gördüğünüz her soruya cevap verdiğiniz eminim. Siz ve diğer arkadaşlardan abilerden Allah razı olsun

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Aynen hocam zaten tonun altında 2 link oluyor recovery ve mi flash için olan. Her rom yüklememde ufak aksilikler yaşıyorum ama her seferinde yeni şeyler öğreniyoruz iyi oluyor ☺️
Aynen hocam belki bilginiz yoktur diye bir hatırlatma yapayım dedim. :)
Ve çok teşekkürler gördüğünüz her soruya cevap verdiğiniz eminim. Siz ve diğer arkadaşlardan abilerden Allah razı olsun
Amin hocam Allah hepimizden razı olsun rica ederim iyi forumlar.

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Aynen hocam belki bilginiz yoktur diye bir hatırlatma yapayım dedim. :)

Amin hocam Allah hepimizden razı olsun rica ederim iyi forumlar.
abi mi flasha telefonu bağladıgımda böyle diyor sebebi ne olabilir ?

Ekli dosyalar

• mifff.PNG
    mifff.PNG
    172,3 KB · Görüntüleme: 16
Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
abi mi flasha telefonu bağladıgımda böyle diyor sebebi ne olabilir ?

attğınız fotoda ben herhangi bir sorun göremiyorum hocam mi flash programı cihazı görmüş sorunsuz bir şekilde Flash butonuna tıklayıp rom kurulumu başlatacaksınız.

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
attğınız fotoda ben herhangi bir sorun göremiyorum hocam mi flash programı cihazı görmüş sorunsuz bir şekilde Flash butonuna tıklayıp rom kurulumu başlatacaksınız.
rehberin bir tanesinde progress kısmı yeşil gözüküyordu da sıkıntı var sandım. indirdiğim romu klasöre çıkardım adresi kopyaladım mi flasha yapıştırdım telefonu bağladım flasha bastıgımda hata verdi malesef

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
flashtool diye bir program gördüm hocam telefonu usb ayıklamayı acıp pcye baglıyoruz ordan istediğimiz romu seçiyoruz program yüklüyor kullanan var mı acaba

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
rehberin bir tanesinde progress kısmı yeşil gözüküyordu da sıkıntı var sandım. indirdiğim romu klasöre çıkardım adresi kopyaladım mi flasha yapıştırdım telefonu bağladım flasha bastıgımda hata verdi malesef
bağlantı adresini kopyala yapıştır yapmadan select kısmından buldum ve şuan yüklüyor. Hayret ediyorum bazen :) sizi de rahatsız ettim boş yere kusura bakmayın

Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
bağlantı adresini kopyala yapıştır yapmadan select kısmından buldum ve şuan yüklüyor. Hayret ediyorum bazen :) sizi de rahatsız ettim boş yere kusura bakmayın
direk dosyayı c dizinine atıp browse seçeneğinden romun olduğu klasörü seçerek yapsaydınız baştan sıkıntı olmazdı belki neyse sorununuz çözülmüş hocam önemli değil.:)

flashtool diye bir program gördüm hocam telefonu usb ayıklamayı acıp pcye baglıyoruz ordan istediğimiz romu seçiyoruz program yüklüyor kullanan var mı acaba
forumda arkadaşın biri paylaşmıştı sanırım ordan gördüm beta aşamasındaymış şaun program artı çok kullanışlı bir programa benziyor fazla inceleyemedim kulllanan cok nadir kişiler vardır sanırım. :)

Oyla:
Üst Alt