Soru Mi5, Masik Rom Hakkında?

besiktaslikrmz

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Şafak
Cihazım
Mi9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
10
nasıldır?

Son düzenleme:

Tugrulxioami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi 5
Konular
13
Memnun kalırsın hocam tavsiye ederim masik u 1.2 kur

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Uzun süredir kullanıyorum. U1.0 , U1.2 ve x hepsini denedim. Aralarında şarj olarak bana en iyi gelen x oldu ve halihazırda onu kullanıyorum. Google camera başarılı bir şekilde çalışıyor. Telefonda herhangi bir kasma , lag ya da romda herhangi bir bug yok. Şarj olarak şu an 19 saate yakın bekleme suresinde 4 saat 15 dakika ekran süresi var. Kalan şarj %35.
Deneyin memnun kalırsınız.

Mi 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Titanium Back-Up ile silebilirsiniz fakat ben silmek yerine Google uygulamalarını devre dışı bırakıyorum. Ayrıca kullanmadığım uygulamalarin bildirimlerini kapatıp , pil kısmında arka planda çalışmaması için kısıtlıyorum. Sistem uygulaması olduklarından sildigimde herhangi bir hata vermemesi için böyle yapıyorum. Karar sizin tabi isterseniz silebilirsiniz de.
Hocam bu cihazda olan fakat silemediğimiz google uygulamaları var ya onları silebiliyor muyuz?
Bende şuan MIUI 9.5.2.0 NAAMIFA sürümü mevcut, yani hiç rom atmadım daha bu cihaza. Denemeyi düşünüyorum çünkü ısınma, donma ve pil sorunları artmış durumda. Teşekkürler cevap için.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Google play uzerinden birakmadiniz mi devre dışı ? Mı logosunda nasıl kaldı ki ? Ne yaptınız tam olarak ? :)
Ben bu cihazımda google uygulamalarını devre dışı bırakmıştım (rootsuz bir haldeyken) telefon mi yazısında takılı kaldı. Aldığım gün servise gönderdim :)

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Konu başlığını daha fazla degistirmeyeyim yalnız basit bir yolu var zaten Google uygulamaları için, tekrardan yapmak isterseniz özelden yazın yardımcı olurum :)
Hatırladığım kadarıyla anlatıyorum. Cihazım 7 aylık ilk gün yapmıştım.
Bir yerde makale okumuştum. App Shortcut denen bir program vardı, basit bir işlev görüyor, uygulamaların kısayolunu çıkarıyordu. Ayarlar uygulamasının her bölümünü de gösteriyordu (Gözükmeyen yüzü diye tabir edebiliriz.) Oradan kurcalamıştım ve bir şekilde devre dışı bırakmıştım. Yeniden başlatınca da malum olay gerçekleşti daha ilk gününden :)

Oyla:
Üst Alt